EquiTV.cz

reklama 21D
banner
banner
banner
reklama

Moderní farma fencee: Ovládejte své ohrady vzdáleně odkudkoliv chcete

23.04.2021  |  AUTOR

/PR článek/ Český výrobce elektrických ohradníků fencee uvedl na trh světově revoluční technologii. Své ohrady můžete nyní ovládat a monitorovat odkudkoliv. Jak tato technologie funguje? A jaké jsou další výhody chytré farmy?

reklama 22D
banner
banner
banner

 

Český výrobce elektrických ohradníků fencee uvedl na trh světově revoluční technologii. Své ohrady můžete nyní ovládat a monitorovat odkudkoliv na světě.


Jak tato revoluční technologie funguje?

Český výrobce generátorů pro elektrické ohradníky fencee již v minulosti uvedl na trh chytré řešení ovládání a monitoringu ohrad. Systém moderní chytré farmy doposud fungoval pomocí rádiového přenosu až na vzdálenost 30 km. Nyní firma přichází na trh se světově revoluční a jedinečnou technologii. Své ohrady můžete odteď ovládat a monitorovat pohodlně z mobilního telefonu přes aplikaci fencee Cloud nebo z webového rozhraní odkudkoliv na světě. Jediné co k tomu potřebujete je mobilní telefon nebo počítač a připojení k internetu. Ať už budete kdekoliv, uživatelsky přehledná aplikace vás neustále informuje o stavu vašich generátorů a kontrolních monitorů. Centrálním zařízením je FENCE WiFi GATEWAY GW100, která je připojena přes Wi-Fi na internet. Díky gateway můžete jednotlivá zařízení na vašich ohradách zcela jednoduše nastavovat a kontrolovat veškeré parametry.


Které generátory jsou s touto technologii kompatibilní?

Revoluční technologii podporuje nová řada generátorů fencee engery DUO RF EDX, s výkonem až 15 J. Tyto vysoce výkonné generátory jsou vhodné pro velmi dlouhé a vegetací zatížené ohrady. Jsou vhodné pro všechna zvířata včetně mláďat. Díky speciální svorce lze totiž výstupní impulsy snížit přibližně na polovinu výkonu. Chrání jak vaše zvířata, tak pozemky či úrody před různými škůdci. Přes cloud lze rovněž ovládat již dříve uvedené generátory fencee power DUO RF PDX s výkonem až 7 J. Pokud potřebujete mít pod kontrolou místa, kde je potřeba hlídat napětí, nainstalujte kontrolní monitory, které tato kritická místa hlídají. Kontrolní Monitor měří napětí ohrady, data odesílá do centrální gateway a ta pak případný alarm ihned zašle na váš telefon a e-mail.

 

Jaké jsou výhody chytré farmy?

Přes aplikaci fencee Cloud a gateway generátory ovládáte a díky notifikacím víte o problémech prakticky okamžitě. „To je velká výhoda celého systému: můžete okamžitě reagovat na situaci. O případném problému se dozvíte ihned v mobilu. Díky monitoru můžete vyrazit na konkrétní místo, dálkově vypnout generátor a urychleně řešit problém. Ušetříte tak spoustu času, když nemusíte běhat kolem celé ohrady”, říká o nové revoluční technologii majitel firmy, Jiří Novák. Systém i nadále funguje bez SIM karet a dalších poplatků díky bezplatné mobilní aplikaci. Přes telefon nebo počítač tak mimo jiné můžete jednotlivé generátory zapínat, vypínat, regulovat výkon generátorů, kontrolovat napětí ohrady a hodnoty uzemnění. Technologie vám zajistí nejen maximální kontrolu nad ohradami, ale šetří váš čas běháním kolem ohrad a vaše náklady.


Pokud máte další dotazy nebo potřebujete poradit, jaký generátor je pro vás vhodný, neváhejte se obrátit na technické oddělení fencee. Více o moderní farmě najdete ZDE.



reklama 23D
banner
banner
banner
banner



Diskuze

Přidávat příspěvky mohou pouze registrovaní uživatelé.





 

▶️ PROGRAM PŘENOSŮ EQUITV.CZ
DATUM ČAS DISCIPLÍNA MÍSTO LINK
SO⏳06.04. ⏰09:00 spřežení Slatiňany  
NE⏳07.04. ⏰13:30 dostihy Chuchle  
NE⏳07.04. ⏰14:00 skoky Zduchovice  
SO⏳13.04. ⏰00:00 dostihy Most  
SO⏳13.04. ⏰00:00 klusáci Chuchle  
ČT⏳18.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
PÁ⏳19.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
SO⏳20.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
NE⏳21.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
NE⏳21.04. ⏰00:00 dostihy Chuchle  
NE⏳21.04. ⏰00:00 skoky ČSP Hořovice  
PÁ⏳26.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
SO⏳27.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
NE⏳28.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
I vaši akci může EquiTV vysílat ŽIVĚ!
Chtěli byste realizovat on-line přenos z vaší akce na EquiTV.cz? Kontaktujte nás co nejdříve na e-mailu: equitv@equitv.cz

 

Kompletní informační servis ze světa koní
Jezdci.cz EquiTV.cz
ČLÁNKY ZPRÁVY KRÁTCE AUDIO VIDEO
Každá stovka pomůže: Podpořte nás členstvím ve fanclubu Jezdci.cz a EquiTV a mějte od nás informace v předstihu…
Fanclub JEZDCI.CZ Fanclub EQUITV.CZ
NEPŘEHLÉDNĚTE