EquiTV.cz

reklama 21C
banner
banner
banner
reklama

Decathlon nabízí: Tipy na vánoční dárky pro všechny milovníky koní

02.12.2020  |  AUTOR

/PR článek/ Už je tady zase vánoční čas. Lámete si hlavu, co by se líbilo vašemu trenérovi, kamarádce ze stáje, příteli nebo prostě komukoli, kdo propadl jezdectví? Právě pro vás vybrali v Decathlonu ty nejlepší dárky napříč nabídkou značky Fouganza.

reklama 22D
banner
banner
banner

 

K Vánocům neodmyslitelně patří světýlka a třpyt. Není nic krásnějšího, než když se na stromečku blýskají ozdoby a jiskřičky štěstí běhají v očích obdarovaného. Se sadou Strass se můžete třpytit po celý rok. Uzdečka 580 Strass má kamínky osázenou nejen čelenku, ale dva decentní kamínky najdeme také na lícnicích. Uzdečky z této řady se pyšní kvalitní buvolí kůží, která je velmi odolná a již od začátku používání krásně měkká. Uzdečka má navíc anatomický nátylník a širší, měkce vypodložený nánosník. Vyrábí se v klasické černé variantě, a také elegantní kaštanově hnědé. 

K uzdečce se skvěle hodí komplet čabraky a podsedlové dečky Strass. Dečka i náušníky mají lemy osázené kamínky, které bezpečně drží i po vyprání. Vybírat můžete hned ze tří variant. Černé, tmavě modré a vínové. Celý komplet můžete završit setem ohlávky a vodítka. Černá ohlávka je vypodložená syntetickým beránkem a na lícnicích zdobená opět kamínky. 

Popelka měla huňatý kožich, vy můžete nadělit technicky propracovanou jezdeckou parku WARM. Investice do zimního vybavení pro sebe bývá často tím posledním, na co jezdci a majitelé koní myslí. Bunda pod stromečkem tak pro ně bude velkým překvapením. Parka prodloužená až na zadek je skvělá do zimních měsíců, které se musí venku strávit za každého počasí. Nehledě na déšť, sněžení nebo vichr. Kvalitní bunda před nimi ochrání. Parka WARM má elegantní projmutý střih a lichotí ženské postavě. Umělá kožešina na kapuci je jednak skvělým designovým prvkem, jednak ji lze ohnout dovnitř a využít pro zahřátí uší.  Rukávy jsou prodloužené přes hřbet ruky a zápěstí obepínají elastické manžety, takže ani tudy pod bundu neprofoukne. 

Při cestování s koňmi to standardně vypadá tak, že jednotlivé kousky vybavení se volně povalují v autě i přepravníku. Pokud ale k Vánocům pořídíte cestovní tašku, s novou sezónou už se to nemusí opakovat. Do jezdecké cestovní tašky zabalíte všechno, co je potřeba. Tedy kromě koně samotného a sedla (i když, na to cestovní obal taky máme). Má speciální oddělené sekce na vysoké boty i na helmu. Vnitřní kapsu na dokumenty a vnější odvětrané kapsy, třeba na kamaše. Pro pohodlné přesouvání je taška navíc vybavena kolečky. Ve stejném barevném provedení můžete navíc pořídit také obal na uzdečku a vysoké jezdecké boty.

Co by to bylo za Vánoce bez ponožek? Jezdci ale víc ocení podkolenky. Vybírejte z několika druhů designů i barev. Na zimu jsou skvělé podkolenky s příměsí vlny, které chodidla zahřejí. 

Nejste si jistí barvou nebo velikostí? Na výměnu či vrácení máte 90 dnů. Nejste si jistí tím správným dárkem? I pro vás mají řešení: pořiďte dárkovou kartu. Peníze z ní jdou odebírat postupně až dva roky a funguje v prodejnách Decathlonu i na e-shopu. 



reklama 23A
banner
banner
banner
banner
banner



Diskuze

Přidávat příspěvky mohou pouze registrovaní uživatelé.





 

▶️ PROGRAM PŘENOSŮ EQUITV.CZ
DATUM ČAS DISCIPLÍNA MÍSTO LINK
SO⏳06.04. ⏰09:00 spřežení Slatiňany  
NE⏳07.04. ⏰13:30 dostihy Chuchle  
NE⏳07.04. ⏰14:00 skoky Zduchovice  
SO⏳13.04. ⏰00:00 dostihy Most  
SO⏳13.04. ⏰00:00 klusáci Chuchle  
ČT⏳18.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
PÁ⏳19.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
SO⏳20.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
NE⏳21.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
NE⏳21.04. ⏰00:00 dostihy Chuchle  
NE⏳21.04. ⏰00:00 skoky ČSP Hořovice  
PÁ⏳26.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
SO⏳27.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
NE⏳28.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
I vaši akci může EquiTV vysílat ŽIVĚ!
Chtěli byste realizovat on-line přenos z vaší akce na EquiTV.cz? Kontaktujte nás co nejdříve na e-mailu: equitv@equitv.cz

 

Kompletní informační servis ze světa koní
Jezdci.cz EquiTV.cz
ČLÁNKY ZPRÁVY KRÁTCE AUDIO VIDEO
Každá stovka pomůže: Podpořte nás členstvím ve fanclubu Jezdci.cz a EquiTV a mějte od nás informace v předstihu…
Fanclub JEZDCI.CZ Fanclub EQUITV.CZ
NEPŘEHLÉDNĚTE