EquiTV.cz

reklama 21C
banner
banner
banner
banner
reklama

Pražští lvi věří, že i letos dostanou v O2 areně od fanoušků podporu

19.11.2019  |  AUTOR

Pražští lvi mají oproti ostatním týmům, které se zúčastní od čtvrtka 21. listopadu GC Prague PlayOffs v O2 areně, výhodu domácího prostředí. Podpora fanoušků je totiž opravdu důležitá. Jezdcům dodá sílu, jak potvrzuje manažerka týmu Jessica Kürten.

reklama 22D
banner
banner
banner


Do chvíle než se zvedne opona a první dvojice vstoupí do O2 areny při GC PlayOffs zbývá už jen několik desítek hodin. Tým Prague Lions bude mít výhodu domácího prostředí. „Podpora fanoušků je důležitá, pomůže nám proti silné konkurenci,“ říká manažerka a trenérka Jessica Kürten. 

Sestava šestnácti týmů míří do hlavního města České republiky. Od 21. do 24. listopadu budou bojovat v Global Champions Super Cupu. Vítězný tým čeká výhra přes tři miliony eur, takže taktika trenéra bude zásadní. 

Člen Pražských lvů Belgičan Niels Bruynseels, který se kvalifikoval i jako jednotlivec do GC Super Grand Prix, mluvil o neuvěřitelné podpoře, kterou jezdci cítili v O2 areně při loňském mítinku a slíbil, že budou moci být fanoušci na ně hrdí. „Publikum bylo loni úžasné, tolik lidí na vyprodaných tribunách. Udělám vše, abychom byli co nejlepší mezi družstvy a já osobně i v sobotu v GC Super Grand Prix,“ uvedl belgický jezdec.

Vedle špičkových sportovních výkonů budou moci návštěvníci sledovat i okouzlující doprovodnou show, s krásnou choreografií a skvělými vystoupeními. Ambasadorka akce a členka Prague Lions Anna Kellnerová zdůraznila: „Obzvlášť se těším na slavnostní zahájení, kdy do arény nastoupí všichni jezdci. Je to něco zvláštního, dodává to akci výjimečnou atmosféru.“

Fanoušci se budou moci se největšími hvězdami parkuru setkat i osobně, a to při plánovaných autogramiádách. 

Manažerka Jessica Kürten odtajnila, koho z celkových šesti členů vyšle do GC Super Cupu. Budou to Niels Bruynseels, Marco Kutscher, Gerco Schröder a Marc Houtzager. Ti všichni sebou do O2 areny přivezou své nejlepší koně.

Kürten věří, že její sestava je připravena do boje na domácí půdě. „GC Prague Playoffs je vrchol sezóny. Náš tým budujeme po celý rok, abychom měli koně a jezdce v nejlepší kondici. Praha je náš společný cíl,“ říká.

V Praze však bude přítomna kompletní šestice Prague Lions. „Anna Kellnerová a Wilm Vermeir budou s námi, abychom pomohli jezdcům a podpořili jejich úsilí v O2 areně,“ dodává Kürten.
Mluvila také o řízení družstva a o vřelosti, které se Pražským lvům dostává od fanoušků. „Cítím to jako velké privilegium a motivaci, vést takové družstvo plné profesionálů. Ráda bych jim poděkovala, a také majitelům jejich koní. Jsme nadšení, že se setkáme opět s tolika fanoušky Prague Lions, loni to bylo neuvěřitelné. Doufáme, že se vrátí a znovu nás podpoří, a že postoupíme až do finále. Máme příznivce po celém světě, doufáme, že se k nám připojí v Praze,“ uzavírá Jessica Kürten.

Galashow světového parkuru Global Champions Prague PlayOffs se koná v O2 areně od 21. do 24. listopadu. Podrobné informace o programu a předprodeji vstupenek najdete na adrese www.pragueplayoffs.com.

Foto archiv Czech Equestrian Teamu



reklama 23B
banner
banner
banner
banner
banner



Diskuze

Přidávat příspěvky mohou pouze registrovaní uživatelé.





 

▶️ PROGRAM PŘENOSŮ EQUITV.CZ
DATUM ČAS DISCIPLÍNA MÍSTO LINK
SO⏳23.03. ⏰14:00 skoky ZJP Královice  
NE⏳24.03. ⏰09:00 spřežení ZJP Královice  
SO⏳06.04. ⏰00:00 spřežení Slatiňany  
NE⏳07.04. ⏰00:00 dostihy Chuchle  
NE⏳07.04. ⏰00:00 skoky Zduchovice  
SO⏳13.04. ⏰00:00 dostihy Most  
SO⏳13.04. ⏰00:00 klusáci Chuchle  
ČT⏳18.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
PÁ⏳19.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
SO⏳20.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
NE⏳21.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
NE⏳21.04. ⏰00:00 dostihy Chuchle  
NE⏳21.04. ⏰00:00 skoky ČSP Hořovice  
PÁ⏳26.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
SO⏳27.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
NE⏳28.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
I vaši akci může EquiTV vysílat ŽIVĚ!
Chtěli byste realizovat on-line přenos z vaší akce na EquiTV.cz? Kontaktujte nás co nejdříve na e-mailu: equitv@equitv.cz

 

Kompletní informační servis ze světa koní
Jezdci.cz EquiTV.cz
ČLÁNKY ZPRÁVY KRÁTCE AUDIO VIDEO
Každá stovka pomůže: Podpořte nás členstvím ve fanclubu Jezdci.cz a EquiTV a mějte od nás informace v předstihu…
Fanclub JEZDCI.CZ Fanclub EQUITV.CZ

 

NEPŘEHLÉDNĚTE