EquiTV.cz

reklama 21B
banner
banner
reklama

Poslední kvalifikace. Dvojkolo Zimního jezdeckého poháru v Tlumačově

13.03.2019  |  AUTOR

Zemský hřebčinec v Tlumačově hostí o víkendu poslední kvalifikační kolo Zimního jezdeckého poháru České jezdecké federace. Jde o poslední možnost nasbírat body do seriálového žebříčku. Přitom do finále v Královicích postupuje jen dvacet TOP jezdců.

reklama 22D
banner
banner
banner
 
Sobota 16. března je posledním dnem, kdy si parkuroví jezdci mohou připsat body do žebříčku Zimního jezdeckého poháru ČJF. Cestovat pro ně budou muset do Tlumačova, kde se základní část seriálu uzavírá. Stejně tomu bude v neděli 17. března u vozatajské části tohoto seriálu.
 
O týden později se dvacítka nejvýše postavených účastníků v každé túře Zimního poháru postaví na start finálových soutěží. Ty proběhnou v rámci třídenního Jezdeckého festivalu v Královicích u Slaného v sobotu 23. března.
 
Ve Velké túře na úrovni S* tedy s překážkami do 125 cm bodovalo prozatím osmnáct jezdců. A před závěrečným mítinkem si všichni mohou být téměř jistí postupem do královického finále. Přihlášky do finále jsou již otevřené a kvalifikovaný jezdec se může účastnit finálové soutěže s více koňmi.
 
O poznání složitější je situace v Malé túře do 115 cm a také v Pony túře, v níž o pozici v TOP20 usiluje více účastníků. Do Tlumačova je do soutěže pro děti na ponících přihlášeno třináct dvojic. Většina jmen v seriálové tabulce prozatím nefiguruje, a tak bude zajímavé sledovat, jak účast nových tváří v posledním kole zamíchá celkovým pořadím. Nic náhodě nechtějí nechat Eliška Perlíková, Kristýna Kalibánová a Eliška Petrusová, které se do Tlumačova vypraví, aby si finálovou účast pojistily. Kromě nich se představí Michaela Kelová, Marie Holíková, Adéla Žákovská, Vanessa Langerová, Kateřina Tlašková a Veronika Tůmová.
 
Šest jezdkyň figuruje v přihláškách do Malé túry: Sandra Petkovič, Kristýna Koutná, Natálie Macečková, Tereza Benediktová, Zuzana Přibylová a Nicole Chrastinová. Ani jedna ze zmíněných sportovkyň se seriálu zatím neúčastnila, a přitom mohou ziskem bodů v Tlumačově zásadně ovlivnit pořadí nejlepší dvacítky. Zejména jezdci, kteří jsou na postupových místech s nižšími počty bodů, se jejich vstupu do seriálu mohou obávat. Bude to tedy skutečně až úplně poslední kolo, které o finalistech rozhodne. Organizátoři posunuli termín uzávěrky na čtvrtek 14. března 12.00 hodin. 
 
Informace včetně bodování Zimního jezdeckého poháru ČJF najdete na adrese www.jezdeckypohar.cz. Vše o Jezdeckém festivalu v Královicích u Slaného je na stránkách www.jezdeckyfestival.cz.


reklama 23D
banner
banner
banner
banner



Diskuze

Přidávat příspěvky mohou pouze registrovaní uživatelé.





 

▶️ PROGRAM PŘENOSŮ EQUITV.CZ
DATUM ČAS DISCIPLÍNA MÍSTO LINK
SO⏳06.04. ⏰09:00 spřežení Slatiňany  
NE⏳07.04. ⏰13:30 dostihy Chuchle  
NE⏳07.04. ⏰14:00 skoky Zduchovice  
SO⏳13.04. ⏰00:00 dostihy Most  
SO⏳13.04. ⏰00:00 klusáci Chuchle  
ČT⏳18.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
PÁ⏳19.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
SO⏳20.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
NE⏳21.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
NE⏳21.04. ⏰00:00 dostihy Chuchle  
NE⏳21.04. ⏰00:00 skoky ČSP Hořovice  
PÁ⏳26.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
SO⏳27.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
NE⏳28.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
I vaši akci může EquiTV vysílat ŽIVĚ!
Chtěli byste realizovat on-line přenos z vaší akce na EquiTV.cz? Kontaktujte nás co nejdříve na e-mailu: equitv@equitv.cz

 

Kompletní informační servis ze světa koní
Jezdci.cz EquiTV.cz
ČLÁNKY ZPRÁVY KRÁTCE AUDIO VIDEO
Každá stovka pomůže: Podpořte nás členstvím ve fanclubu Jezdci.cz a EquiTV a mějte od nás informace v předstihu…
Fanclub JEZDCI.CZ Fanclub EQUITV.CZ
NEPŘEHLÉDNĚTE