EquiTV.cz

reklama 21D
banner
banner
banner
banner
reklama

Ondřej Pospíšil: V O2 areně uvidíme jezdce, které známe jen z televize

13.11.2019  |  AUTOR

Již podruhé se na galashow světového parkuru v O2 areně chystá Ondřej Pospíšil s hřebcem Einfachem. Díky zkušenostem z roku 2018 přizpůsobil letošní přípravy a už se nemůže dočkat skvělé atmosféry, kterou si užije jak v pozici jezdce, tak diváka.

reklama 22C
banner
banner
banner
banner


Parkurový reprezentant Ondřej Pospíšil startoval s desetiletým Einfachem při Prague PlayOffs již vloni a chybět nebude ani během druhého ročníku této jedinečné akce. „Na premiéru pražské Global Champions mám jen samé hezké vzpomínky. Všichni byli zvědaví, jak to bude probíhat. Očekávání se naplnila ještě více, než jsme doufali,“ říká Ondřej Pospíšil. 

„Startovat budu opět na svém nejlepším koni, desetiletém Einfachovi. Druhý listopadový víkend jsme absolvovali závody ve Wroclavi, kde jsme dokončili Grand Prix s dvěma chybami. Z nich určitě nejsem zklamaný, šlo především o tréninkový výjezd, aby si kůň zvyknul na menší halu a šel parkur na úrovni dvou hvězd,“ prozrazuje podrobnosti o přípravných závodech v Polsku. 

Po roce se Ondřej Pospíšil vrátí do největší české multifunkční haly vyzbrojen cennými zkušenostmi. „Když jsme do kolbiště v O2 areně vstoupili poprvé, byl to šok – pro mě i pro koně. Naše výkony mohly být určitě lepší, ale i tak jsem byl spokojený. Přípravu jsem oproti loňsku trochu pozměnil, tak doufám, že se nám podaří být lepší než posledně.“

Nezaměnitelná atmosféra pražské galashow světového parkuru zapůsobila minule nejen na české jezdce, ale i na největší světové hvězdy. „Překvapilo mě, že se řada zkušených jezdeckých dvojic v O2 areně vlivem jedinečného prostředí s elektrizující atmosférou předvedla úplně jinak, než u nich bývá zvykem. Kombinace obrovského tlaku na výsledek, světel, hudby a tisícovek diváků udělala své. Bylo znát, že mnoho jezdců a koní to zaskočilo,“ vzpomíná Ondřej Pospíšil.

Podle něj se organizátorům podařilo připravit velkolepou sportovní událost, která přitahuje pozornost nejen z řad fanoušků této disciplíny, ale i mezi širokou veřejností. „Minulý rok jsem si stíhal perfektně užívat všechny soutěže kategorie CSI5* jako divák, a právě proto se do O2 areny těším i letos. Nemůžu se dočkat, až budu opět na místě pohromadě s těmi nejlepšími jezdci světa a sledovat sport, který vídáme většinou jen v televizi.“ Největší inspiraci ovšem Ondřej nesbírá od světových es. „Klobouk dolů před všemi top jezdci, co do Prahy dorazí. Nicméně mým dlouhodobým vzorem je Aleš Opatrný. Je to kluk, který se s těmi všemi může srovnávat. A navíc mi umí vždy dobře poradit,“ dodává. 

Galashow světového parkuru Global Champions Prague PlayOffs se koná v libeňské multifunkční hale od 21. do 24. listopadu. Podrobné informace o programu a předprodeji vstupenek najdete na adrese www.pragueplayoffs.com.
 



reklama 23B
banner
banner
banner
banner
banner



Diskuze

Přidávat příspěvky mohou pouze registrovaní uživatelé.





 

▶️ PROGRAM PŘENOSŮ EQUITV.CZ
DATUM ČAS DISCIPLÍNA MÍSTO LINK
SO⏳23.03. ⏰14:00 skoky ZJP Královice  
NE⏳24.03. ⏰09:00 spřežení ZJP Královice  
SO⏳06.04. ⏰00:00 spřežení Slatiňany  
NE⏳07.04. ⏰00:00 dostihy Chuchle  
NE⏳07.04. ⏰00:00 skoky Zduchovice  
SO⏳13.04. ⏰00:00 dostihy Most  
SO⏳13.04. ⏰00:00 klusáci Chuchle  
ČT⏳18.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
PÁ⏳19.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
SO⏳20.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
NE⏳21.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
NE⏳21.04. ⏰00:00 dostihy Chuchle  
NE⏳21.04. ⏰00:00 skoky ČSP Hořovice  
PÁ⏳26.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
SO⏳27.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
NE⏳28.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
I vaši akci může EquiTV vysílat ŽIVĚ!
Chtěli byste realizovat on-line přenos z vaší akce na EquiTV.cz? Kontaktujte nás co nejdříve na e-mailu: equitv@equitv.cz

 

Kompletní informační servis ze světa koní
Jezdci.cz EquiTV.cz
ČLÁNKY ZPRÁVY KRÁTCE AUDIO VIDEO
Každá stovka pomůže: Podpořte nás členstvím ve fanclubu Jezdci.cz a EquiTV a mějte od nás informace v předstihu…
Fanclub JEZDCI.CZ Fanclub EQUITV.CZ

 

NEPŘEHLÉDNĚTE