EquiTV.cz

reklama 21B
banner
banner
reklama

Miron Bococi bude hvězdou For Horse. Jeho vztah s koňmi je mimořádný

03.12.2019  |  AUTOR

/PR článek/ Miron Bococi patří k hvězdám horsemanshipu. Svůj mimořádný talent ke komunikaci s koňmi předvádí při nejvýznamnějších akcích. Uvidí ho i návštěvníci For Horse 2020 v Letňanech. A nejen jeho. Večerní show bude nabitá!

reklama 22C
banner
banner
banner
banner

V roce 2019 se poprvé pořadatelé veletrhu For Horse v pražských Letňanech rozhodli obohatit jeho program o noční show. Byl to svým způsobem krok do neznáma, ale celý organizační tým se zapojil s plným nasazením a vyvinul maximální úsilí, aby vše zajistil po technické i organizační stránce a to s ohledem na maximální pohodlí návštěvníků i vystavovatelů. Tato snaha se setkala s velkým ohlasem a obě večerní představení byla téměř vyprodána. 

Ani v rámci III. ročníku tohoto veletrhu nezůstane noční show opomenuta. Ba právě naopak! Po oba večery se návštěvníci mohou těšit na atraktivní a velkolepou show s účastí domácích i zahraničních hvězd. Představí se jim špičkové české drezurní jezdkyně Hana Vašáryová a Vanda Bělinová, bránu do světa přirozené komunikace jim pootevře zkušený horseman -  Miron Bococi. Prostřednictvím jeho Free Style Horse Show se přenesete do jedinečného světa komunikace mezi člověkem a koněm, která je založena na jemnosti, úctě a hlubokém poznání koňské mysli. Miron ve své show ukáže, jak výjimečný a silný může být vztah mezi člověkem a koněm.

Svou neohrožeností a mimořádnými schopnostmi se pochlubí koně českých policejních sborů v show s pyrotechnickými efekty a ohněm. Zejména pro dětské návštěvníky, ale nejen pro ně, je připraven napínavý pohádkový příběh s oblíbeným zlobrem Shrekem v podání Stáje u Sepíka. Doby dávno minulé divákům svým vystoupením v dámském sedle a s úžasnými kostýmy připomenou Iva Nováková s Lukášem Žákovčíkem. Haflingové z nejlepších českých stájí ve Vrchovanech a Obroku přinesou do výstavní arény jak eleganci, tak i adrenalin.

A samozřejmě nebudou chybět ani zástupci našich největších hipologických institucí – Zemského hřebčince Písek a Zemského hřebčince Tlumačov a jejich plemenní hřebci. To, a ještě více, budou moci shlédnout návštěvníci FOR HORSE SHOW 2020 v obou připravovaných večerních představeních 17. a 18. dubna 2020 na PVA v Praze. Pokud přemýšlíte nad vánočním dárkem, který by vašim blízkým udělal radost, můžete nyní využít možnosti zakoupení vstupenky na tuto mimořádnou událost v předprodeji za zvýhodněnou cenu:  www.vstupenky-pva.cz.  

Foto a text: PVA Letňany

 



reklama 23A
banner
banner
banner
banner
banner



Diskuze

Přidávat příspěvky mohou pouze registrovaní uživatelé.





 

▶️ PROGRAM PŘENOSŮ EQUITV.CZ
DATUM ČAS DISCIPLÍNA MÍSTO LINK
SO⏳06.04. ⏰09:00 spřežení Slatiňany  
NE⏳07.04. ⏰13:30 dostihy Chuchle  
NE⏳07.04. ⏰14:00 skoky Zduchovice  
SO⏳13.04. ⏰00:00 dostihy Most  
SO⏳13.04. ⏰00:00 klusáci Chuchle  
ČT⏳18.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
PÁ⏳19.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
SO⏳20.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
NE⏳21.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
NE⏳21.04. ⏰00:00 dostihy Chuchle  
NE⏳21.04. ⏰00:00 skoky ČSP Hořovice  
PÁ⏳26.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
SO⏳27.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
NE⏳28.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
I vaši akci může EquiTV vysílat ŽIVĚ!
Chtěli byste realizovat on-line přenos z vaší akce na EquiTV.cz? Kontaktujte nás co nejdříve na e-mailu: equitv@equitv.cz

 

Kompletní informační servis ze světa koní
Jezdci.cz EquiTV.cz
ČLÁNKY ZPRÁVY KRÁTCE AUDIO VIDEO
Každá stovka pomůže: Podpořte nás členstvím ve fanclubu Jezdci.cz a EquiTV a mějte od nás informace v předstihu…
Fanclub JEZDCI.CZ Fanclub EQUITV.CZ
NEPŘEHLÉDNĚTE