EquiTV.cz

reklama 21A
banner
banner
banner
banner
reklama

Máme za sebou generálku. Teď už se těšíme na Velkou cenu, říká Skřivan

03.06.2020  |  AUTOR

V důsledku dosavadních omezení kvůli pandemii startuje parkurová série Český skokový pohár 2020 až na začátku června, ve dnech 4. až 7. 6. v jezdecké areálu Suchá u Litomyšle. Na startu Velké ceny Litomyšle se představí také Aleš Opatrný a Gentlemen.

reklama 22D
banner
banner
banner
 
Stejně tak jako zasáhla probíhající pandemie veškeré sportovní akce po celém světe, se změnami v kalendáři se musela popasovat i parkurová série Český skokový pohár. Prvním letošním mítinkem seriálu se tak stane Velká cena Litomyšle, nicméně v jezdeckém areálu Suchá se bude po koronavirové pauze závodit již podruhé. 
 
„Na konci května u nás proběhlo na závodech 250 startů, byla to tedy taková generálka. Během prvního kola Českého skokového poháru očekáváme v průměru dvě stě startů denně,“ prozradil majitel areálu a zároveň prezident Asociace Český skokový pohár Jiří Skřivan.
 
Do příprav bohužel nadále zasahuje komplikovaná situace, přestože se omezení pomalu rozvolňují. „Musel jsem řešit poměrně prekérní situaci kvůli boxům. Dlouhodobě spolupracuji s polskou firmou, kterou bohužel v poslední chvíli nepustili přes hranice. Musel jsem tedy rozhodit sítě a podařilo se mi sehnat firmu z Německa. Boxy jsou již připravené,“ prozradil Jiří Skřivan. „Rozpis zůstal beze změn a uzávěrka přihlášek byla stanovena na úterý 2. června večer. Stále platí omezení do tři sta lidí, neprobíhá tedy žádná propagace akce a z tohoto důvodu nevyužívám ani podporu nových partnerů, na to je příliš náročné období. Akci podpoří pouze několik stálých partnerů, například z těch, kteří mají u nás ustájené koně.“
 

NEPŘEHLÉDNĚTE: Opatrný: Gentlemena beru do Litomyšle, Forewera do Chuchle i Zduchovic

 
Na startu Velké ceny bylo v den uzávěrky nahlášeno celkem 26 startů, a to včetně Aleše Opatrného s Gentlemenem van het Veldhof či Sáry Vingrálkové a Oscara des Fontaines. „Popravdě jsem doufal, že ve Velké ceně bude přihlášeno o něco více koní, na druhou stranu se také zahustily závody, je to tedy takový standard. Pořád věřím, že nás čeká dobrá sezona, a na první kolo Českého skokového poháru se těšíme,“ říká Jiří Skřivan.
 
V roce 2020 proběhne v rámci Českého skokového poháru celkem jedenáct kol. Z Litomyšle se dění po týdnu přesune do Zduchovic, následovat bude Ostrava, Frenštát pod Radhoštěm a Martinice. Do své druhé poloviny vstoupí seriál v Chuchle Areně Praha, pokračovat bude v Olomouci, kde se koná i Velká cena Brna, následují Opava, Hradištko a Hořovice, kde vše v neděli vyvrcholí finálovými soutěžemi. 
 
Zástupci Asociace Český skokový pohár i pro letošní sezonu naplánovali ve spolupráci s internetovou televizí EquiTV.cz živé přenosy ze všech Velkých cen ČSP. Zkrácené záznamy finálových klání odvysílá Česká televize na programu ČT Sport. Další podrobnosti o Českém skokovém poháru najdete na internetových stránkách www.ceskyskokovypohar.cz.


reklama 23D
banner
banner
banner
banner



Diskuze

Přidávat příspěvky mohou pouze registrovaní uživatelé.





 

▶️ PROGRAM PŘENOSŮ EQUITV.CZ
DATUM ČAS DISCIPLÍNA MÍSTO LINK
SO⏳23.03. ⏰14:00 skoky ZJP Královice  
NE⏳24.03. ⏰09:00 spřežení ZJP Královice  
SO⏳06.04. ⏰00:00 spřežení Slatiňany  
NE⏳07.04. ⏰00:00 dostihy Chuchle  
NE⏳07.04. ⏰00:00 skoky Zduchovice  
SO⏳13.04. ⏰00:00 dostihy Most  
SO⏳13.04. ⏰00:00 klusáci Chuchle  
ČT⏳18.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
PÁ⏳19.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
SO⏳20.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
NE⏳21.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
NE⏳21.04. ⏰00:00 dostihy Chuchle  
NE⏳21.04. ⏰00:00 skoky ČSP Hořovice  
PÁ⏳26.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
SO⏳27.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
NE⏳28.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
I vaši akci může EquiTV vysílat ŽIVĚ!
Chtěli byste realizovat on-line přenos z vaší akce na EquiTV.cz? Kontaktujte nás co nejdříve na e-mailu: equitv@equitv.cz

 

Kompletní informační servis ze světa koní
Jezdci.cz EquiTV.cz
ČLÁNKY ZPRÁVY KRÁTCE AUDIO VIDEO
Každá stovka pomůže: Podpořte nás členstvím ve fanclubu Jezdci.cz a EquiTV a mějte od nás informace v předstihu…
Fanclub JEZDCI.CZ Fanclub EQUITV.CZ

 

NEPŘEHLÉDNĚTE