EquiTV.cz

reklama 21C
banner
banner
banner
reklama

Lednoví Koně a hříbata prozradí nový název a směr časopisu v roce 2020

27.12.2019  |  AUTOR

/PR článek/ Lednové číslo časopisu Koně a hříbata je nabité zajímavými rozhovory, výcvikovými postřehy a navíc otevře ročník plný novinek. Nový směr magazínu prozradí již změna zažitého názvu a nové motto. Více podrobností se dočtete uvnitř článku.

reklama 22D
banner
banner
banner

Lednové číslo časopisu Koně a hříbata je nabité skvělými rozhovory! S Monikou a Leošem Novotnými se zaměří (nejen) na vystupování s jejich úžasnými frískými koňmi. Pana Tomáše Míčka vyzpovídali ohledně jeho fotografického a cestovatelského života. Kde všude za koňmi byl? Proč jej vlastně zaujali? A dostal se s nimi někdy do nebezpečné situace? To vše rozhovor přinese!

V sedle se mrknete na zoubek používání vnitřní – a také té vnější – otěže. Proč ji v obratech rozhodně není radno vynechávat? K čemu je důležitá a jak najít tu správnou míru, aby kůň jen neotočil hlavu? Julie Šverčičová toto téma probere opravdu pečlivě.

Jsou westernové třídy ze země vhodné i pro vás? Na to odpoví Drahomíra Košvancová. Chybět nebude ani Starám se o (Wali II.), Když si srdce vybere samo (Laurena a Marcela Kozová) či závěr seriálu o výuce mladých jezdců (Pony games). A jaké jsou způsoby trestu? Co to znamená „vyhasínání“? O tom více v seriálu o emocích a vnímání koní.

A co se vlastně v roce 2020 změní?

„Společně v harmonii“

Nové motto i nový název časopisu, to vše čeká časopis v roce 2020. Z původních Koní & hříbat určených primárně pro děti časopis rostl spolu se svými čtenáři až do nynější podoby, které už současný název tolik neodpovídá. Proto se redakce rozhodla zavedený název postupně opustit a nahradit jej podobným, ale výstižnějším: Koně & lidé. Snad tím nebudou pravidelní čtenáři zmatení a současně všem napoví, že Koně & hříbata už dlouho nejsou jen magazínem pro děti, ale dokáží přinést mnohem víc. I nadále se bude věnovat přirozené komunikaci, společnému vztahu člověka a koně a přinášet „pohledy ze zákulisí“ úplně obyčejných koňáků, kteří mají své koně rádi. 

Současně také redakce hledá spolupracovníky, horsemany i hobby či profi jezdce s podobným zaměřením – práce s koněm v harmonii, a to i ve sportovním jezdectví, a cokoliv, co vás k tomuto tématu napadne.

Kontakt na redakci najdete ZDE.



reklama 23B
banner
banner
banner
banner
banner



Diskuze

Přidávat příspěvky mohou pouze registrovaní uživatelé.





 

▶️ PROGRAM PŘENOSŮ EQUITV.CZ
DATUM ČAS DISCIPLÍNA MÍSTO LINK
SO⏳06.04. ⏰09:00 spřežení Slatiňany  
NE⏳07.04. ⏰13:30 dostihy Chuchle  
NE⏳07.04. ⏰14:00 skoky Zduchovice  
SO⏳13.04. ⏰00:00 dostihy Most  
SO⏳13.04. ⏰00:00 klusáci Chuchle  
ČT⏳18.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
PÁ⏳19.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
SO⏳20.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
NE⏳21.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
NE⏳21.04. ⏰00:00 dostihy Chuchle  
NE⏳21.04. ⏰00:00 skoky ČSP Hořovice  
PÁ⏳26.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
SO⏳27.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
NE⏳28.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
I vaši akci může EquiTV vysílat ŽIVĚ!
Chtěli byste realizovat on-line přenos z vaší akce na EquiTV.cz? Kontaktujte nás co nejdříve na e-mailu: equitv@equitv.cz

 

Kompletní informační servis ze světa koní
Jezdci.cz EquiTV.cz
ČLÁNKY ZPRÁVY KRÁTCE AUDIO VIDEO
Každá stovka pomůže: Podpořte nás členstvím ve fanclubu Jezdci.cz a EquiTV a mějte od nás informace v předstihu…
Fanclub JEZDCI.CZ Fanclub EQUITV.CZ
NEPŘEHLÉDNĚTE