EquiTV.cz

reklama 21B
banner
banner
reklama

V Hrobicích vznikla rehabilitační klinika Equiwell

13.05.2014  |  AUTOR

Koncem května oficiálně zahájí provoz první rehabilitační klinika pro koně v České republice. Vyniká svojí unikátností konceptu nadstandardní péče o koně. Poskytovat bude nejrůznější terapie ve velmi příjemném prostředí koním i lidem...

reklama 22A
banner
banner
banner
banner

FOTOGALERII NAJDETE ZDE (VIDEOREPORTÁŽ JIŽ VE ČTVRTEK NA EQUITV.CZ!)

Obec Hrobice byla doposud známá mezi jezdci jako sídlo známého parkurového jezdce Martina Šoupala. Výhoda lokality je vedle dobré dopravní dostupnosti (nedaleko rychlostní silnice 37 a R35) také umístění přímo ve zmíněném luxusním jezdeckém areálu, který poskytuje komplexní zázemí pro koně (ustájení, venkovní jízdárna, velká jezdecká hala, možnosti terénů v okolních lesích, travnaté i pískové výběhy, vnitřní výběh, chodící pás atd.) i jejich majitele (restaurace a penzion vč. fitness, tenisového kurtu, bazénu, sauny, výřivky aj.). Equiwell se navíc nachází necelých 30 kilometrů od veterinární kliniky v Heřmanově Městci.

Zakladatelka a majitelka kliniky Equiwell je Mgr. Adéla Lišková. Od roku 1990 se zbývá koňmi v nerůznějších směrech. Nejprve jako jezdec, majitel a ošetřovatel, a dále prostřednictvím pracovně studijních stáží v USA jako nadšenec pro nejrůznější oblasti péče o koně (úprava zubů koní, masáže, akupunktura, chiropraxe, elektroterapie, aromaterapie atd.). Další posun v oblasti chápání kritérii pro posuzování zdravotního stavu koně jí umožnila účast na stovkách přednákupních veterinárních prohlídek, když zprostředkovávala prodej koní do USA. Po 14 letech praxe a řady mezinárodních školení a kurzů je uznávanou koňskou zubařkou, a podpořila tak rozvoj tohoto opomíjeného oboru. Od roku 2010 se zaměřuje na průzkum oblasti rehabilitace koní. Navštívila různé rehabilitační kliniky v Německu, Rakousku, Anglii, či Dánsku, kde sbírala zkušenosti a know-how pro vznik projektu Equiwell. Ten se stává od května roku 2014 realitou!

V nabídce kliniky Equiwell je např. vodní pás, vibrační terapie, infračervená sauna, Viofor terapie, Activomed nebo laserová terapie. 

Na klinice natáčel štáb internetové televize EquiTV.cz a již ve čtvrtek 15. května přinese první videoreportáž v rámci Jezdeckého magazínu EquiTV.cz, který je vysílán také na televizních kanálech Sport 5 a Regionální televize, dále na portálu Equichannel.cz a YouTube kanálech EquiTV a ČJF. Posléze bude nezkrácená reportáž publikována přímo na www.equitv.cz a ještě před slavnostním otevřením 30. května bude odvysílána druhá reportáž s podrobnějším představení jednotlivých služeb kliniky.



reklama 23B
banner
banner
banner
banner
banner



Diskuze

Přidávat příspěvky mohou pouze registrovaní uživatelé.





 

▶️ PROGRAM PŘENOSŮ EQUITV.CZ
DATUM ČAS DISCIPLÍNA MÍSTO LINK
SO⏳06.04. ⏰09:00 spřežení Slatiňany  
NE⏳07.04. ⏰13:30 dostihy Chuchle  
NE⏳07.04. ⏰14:00 skoky Zduchovice  
SO⏳13.04. ⏰00:00 dostihy Most  
SO⏳13.04. ⏰00:00 klusáci Chuchle  
ČT⏳18.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
PÁ⏳19.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
SO⏳20.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
NE⏳21.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
NE⏳21.04. ⏰00:00 dostihy Chuchle  
NE⏳21.04. ⏰00:00 skoky ČSP Hořovice  
PÁ⏳26.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
SO⏳27.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
NE⏳28.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
I vaši akci může EquiTV vysílat ŽIVĚ!
Chtěli byste realizovat on-line přenos z vaší akce na EquiTV.cz? Kontaktujte nás co nejdříve na e-mailu: equitv@equitv.cz

 

Kompletní informační servis ze světa koní
Jezdci.cz EquiTV.cz
ČLÁNKY ZPRÁVY KRÁTCE AUDIO VIDEO
Každá stovka pomůže: Podpořte nás členstvím ve fanclubu Jezdci.cz a EquiTV a mějte od nás informace v předstihu…
Fanclub JEZDCI.CZ Fanclub EQUITV.CZ
NEPŘEHLÉDNĚTE