EquiTV.cz

reklama 21B
banner
banner
reklama

Reklamní kampaň Jezdeckého festivalu 2017 zahájena

27.01.2017  |  AUTOR

Dva měsíce před Jezdeckým festivalem tradičně startuje seriál vozatajských a parkurových závodů Zimní Jezdecký pohár ČJF, který bude při festivalu na výstavišti v Lysé nad Labem vrcholit koncem března. Současně byla zahájena i reklamní kampaň...

reklama 22A
banner
banner
banner
banner
 
V následujících osmi týdnech se tak budete na mnoha místech setkávat s letáky, plakáty, inzeráty a bannery Jezdeckého festivalu, který letos proběhne od 22. do 26. března. 
 
„Pro rok 2017 jsme trochu výrazněji změnili vizuál reklamních poutačů Jezdeckého festivalu, byť některé spojovací prvky s loňskými ročníky jsme zachovali. Každopádně jsme ustoupili od klasické fotografie a zvolili jsme snímek, který prošel úpravou v aplikaci Prisma. V první řadě jsme chtěli ustoupit od personifikace fotografovaného objektu a také od identifikace prostředí, ve kterém byla fotografie pořízena. Zachycené pozadí snímku totiž na plakátu většinou působilo spíše rušivě. Takto již z dálky vyniká silueta skákajícího koně,“ uvedl ředitel Jezdeckého festivalu Josef Malinovský.
 
„Celý plakát je navíc nově v národních barvách – převažuje bílá, červená a modrá. Na podsedlové dečce nechybí ani česká vlajka. Chceme tím zdůraznit, že se jedná v rámci České republiky o výjimečnou akci, která zde zatím nemá obdobu,“ dodal Josef Malinovský.
 
Plakáty Jezdeckého festivalu by se měly objevit v různých městech a obcích po celé republice, reklamní bannery pak ve více než desítce internetových médiích. Tištěná inzerce vyjde v celé řadě odborných, regionálních i celostátních periodik. Krom toho je naplánována také silná rozhlasová kampaň. V televizi se Jezdecký festival bude prezentovat převážně prostřednictvím Zimního Jezdeckého poháru ČJF, který startuje na konci ledna a vrcholit bude právě během festivalu v Lysé. Na televizní obrazovky se stejně jako v předešlých letech dostanou všechna kola, která budou velkému finále předcházet. 
 
Podrobnosti o Jezdeckém festivalu najdete na internetových stránkách www.jezdeckyfestival.cz. Na adrese www.jezdeckypohar.cz se navíc můžete přihlásit k odběru novinek prostřednictvím e-mailu o všech závodech Zimního Jezdeckého poháru ČJF (vč. Jezdeckého festivalu).
 

PLAKÁT JEZDECKÉHO FESTIVALU



reklama 23C
banner
banner
banner
banner
banner



Diskuze

Přidávat příspěvky mohou pouze registrovaní uživatelé.





 

▶️ PROGRAM PŘENOSŮ EQUITV.CZ
DATUM ČAS DISCIPLÍNA MÍSTO LINK
SO⏳06.04. ⏰09:00 spřežení Slatiňany  
NE⏳07.04. ⏰13:30 dostihy Chuchle  
NE⏳07.04. ⏰14:00 skoky Zduchovice  
SO⏳13.04. ⏰00:00 dostihy Most  
SO⏳13.04. ⏰00:00 klusáci Chuchle  
ČT⏳18.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
PÁ⏳19.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
SO⏳20.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
NE⏳21.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
NE⏳21.04. ⏰00:00 dostihy Chuchle  
NE⏳21.04. ⏰00:00 skoky ČSP Hořovice  
PÁ⏳26.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
SO⏳27.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
NE⏳28.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
I vaši akci může EquiTV vysílat ŽIVĚ!
Chtěli byste realizovat on-line přenos z vaší akce na EquiTV.cz? Kontaktujte nás co nejdříve na e-mailu: equitv@equitv.cz

 

Kompletní informační servis ze světa koní
Jezdci.cz EquiTV.cz
ČLÁNKY ZPRÁVY KRÁTCE AUDIO VIDEO
Každá stovka pomůže: Podpořte nás členstvím ve fanclubu Jezdci.cz a EquiTV a mějte od nás informace v předstihu…
Fanclub JEZDCI.CZ Fanclub EQUITV.CZ
NEPŘEHLÉDNĚTE