EquiTV.cz

reklama 21B
banner
banner
reklama

Reklama na webech sítě EQUINET je teď efektivnější

09.11.2018  |  AUTOR

Tři největší weby mediální skupiny EQUINET, kterými jsou Jezdci.cz, Jezdeckainzerce.cz a EquiTV.cz, v těchto dnech přešly na nový formát zobrazování reklamy. Od teď jsou na každém webu pouze tři reklamní pozice, zato jsou výrazněji vidět!

reklama 22C
banner
banner
banner
banner


Inzertní prostor tak získává mnohem více na atraktivitě. Na návštěvníky totiž nebliká až deset bannerů současně (stav do srpna 2018) a pozornost na ně se tak netříští. Naopak propracovaný systém střídání bannerů po každých pěti sekundách na reklamu uživatele stránek upoutává. Pět sekund je přitom plně dostačující pro případnou reakci uživatele – tedy prostudování obsahu reklamního sdělení i případné prokliknutí prostřednictvím banneru na stránky inzerenta.

Každá reklamní pozice se skládá ze čtyř pravidelně se střídajících tzv. sliderů. V jednom slideru pak rotuje maximálně pět bannerů o velikosti 1200 x 300 pixelů, přičemž na prvním místě se pokaždé střídají. To umožňuje zobrazování až 20 různých verzí reklamy na jedné pozici, aniž by byla nějaká upřednostňována před ostatními. 

To však není zdaleka vše! Další pozitivní zprávou je, že reklamní pozice jsou lépe zakomponovány do obsahu stránek. Horní pozice se nyní nachází až pod hlavičkou webu, nikoliv nad ní. Prostřední pozice je na titulní stránce tam, kde bývala (tedy pod první čtveřicí novinek), ovšem na dalších stránkách jako jsou např. články, záznamy závodů, videa apod. jsou hned pod tzv. perexem (úvodním textem). Do této části stránky je upřena obvykle největší pozornost uživatelů a je to tudíž ideální místo pro zobrazení reklamy. V některých případech je toto místo ze všech nejlepší! Také pozice na nejnižší výškové úrovni se posunula vzhůru k místům, kam míří oči návštěvníků stránek, takže i tato plocha získala na atraktivitě. 

Jelikož jsme si vědomi, že uživatelé chtějí, aby se jim stránky načítaly rychle, proto jsme přistoupili nejen na rozdělní ploch do zmiňovaných sliderů, ale také na omezení velikosti jednotlivých souborů. Nově nesmějí přesahovat 200 kB, doporučeno je max. 150 kB. Animované bannery ve formátu GIF jsou přípustné, avšak s ohledem na výše uvedené je maximální délka animace pět sekund. Upřednostňovány jsou každopádně JPG soubory. 

Pevně věříme, že tyto změny uvítají nejen inzerenti, ale i návštěvníci webů Jezdci.cz, Jezdeckainzerce.cz a EquiTV.cz. Ostatně, díky pozitivně vnímané reklamě můžeme naprostou většinu obsahu nabízet zcela ZDARMA. Spokojenost obou skupin je pro nás naprostou prioritou!

Nový ceník reklamy najdete patičce každého z webů. Nutno připomenout, že celoroční inzerenti mají v rámci reklamních balíčku výrazné slevy! Pro individuální sestavení reklamní kampaně nás neváhejte kdykoliv kontaktovat!



Štítky: reklamaEQUINET
reklama 23C
banner
banner
banner
banner
banner



Diskuze

Přidávat příspěvky mohou pouze registrovaní uživatelé.





 

▶️ PROGRAM PŘENOSŮ EQUITV.CZ
DATUM ČAS DISCIPLÍNA MÍSTO LINK
SO⏳06.04. ⏰09:00 spřežení Slatiňany  
NE⏳07.04. ⏰13:30 dostihy Chuchle  
NE⏳07.04. ⏰14:00 skoky Zduchovice  
SO⏳13.04. ⏰00:00 dostihy Most  
SO⏳13.04. ⏰00:00 klusáci Chuchle  
ČT⏳18.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
PÁ⏳19.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
SO⏳20.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
NE⏳21.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
NE⏳21.04. ⏰00:00 dostihy Chuchle  
NE⏳21.04. ⏰00:00 skoky ČSP Hořovice  
PÁ⏳26.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
SO⏳27.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
NE⏳28.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
I vaši akci může EquiTV vysílat ŽIVĚ!
Chtěli byste realizovat on-line přenos z vaší akce na EquiTV.cz? Kontaktujte nás co nejdříve na e-mailu: equitv@equitv.cz

 

Kompletní informační servis ze světa koní
Jezdci.cz EquiTV.cz
ČLÁNKY ZPRÁVY KRÁTCE AUDIO VIDEO
Každá stovka pomůže: Podpořte nás členstvím ve fanclubu Jezdci.cz a EquiTV a mějte od nás informace v předstihu…
Fanclub JEZDCI.CZ Fanclub EQUITV.CZ
NEPŘEHLÉDNĚTE