EquiTV.cz

reklama 21B
banner
banner
reklama

Olomoucký kemp i pro návštěvníky jezdeckých závodů

25.05.2015  |  AUTOR

Ve dnech 11. - 14. června hostí olomoucké Equine Sport Center v Lazcích Světový pohár v parkurovém skákání J&T Banka CSI3*-W Olomouc. Během čtyřdenní akce se návštěvníci budou moci ubytovat i ve zcela novém kempu vybudovaném v těsné blízkosti areálu.

reklama 22C
banner
banner
banner
banner
Kromě moderního zázemí Equine Sport Centra v olomoucké čtvrti Lazce a tradiční pohostinnosti, kterou nabízí nádherná hanácká metropole, mohou návštěvníci závodů využít nově služeb zbrusu nového Resortu Krásná Morava. Tento rekreační areál by měl být otevřen první červnový den a je vzdálen jen pár minut chůze od jezdeckého závodiště Equine Sport Centra. 
 
„V Olomouci takové místo dlouho chybělo, a myslíme si, že je to velmi zajímavá možnost, jak spojit návštěvu našich mezinárodních parkurových závodů s pobytem v tomto kraji. Mnoho diváků ze vzdálenějších míst se v loňském roce dorazilo na tyto závody podívat pouze na sobotu, nebo neděli, a to mimo jiné i z toho důvodu, že ubytování v blízkosti areálu bylo při Světovém poháru obsazené, případně bylo mimo jejich finanční možnosti. Resort Krásná Morava s naším Equine Sport Centrem takřka sousedí, a tak to může být skvělá příležitost pro menší dovolenou strávenou v přírodním ubytování a současně v blízkosti koní,“ uvedla Veronika Michálková, která je manažerkou Equine Sport Centra pořádající Světový pohár J&T Banka CSI3*-W Olomouc.
 
Kemp je od jezdeckého závodiště vzdálen doslova jen pár desítek metrů. Kousek od jeho hranice již začínají výběhy pro koně, na něž navazuje parkovací plocha pro návštěvníky závodů a samotné kolbiště, kde probíhají jezdecké soutěže. To je z pohledu od Lazecké ulice v zadní části areálu. „Během Světového poháru J&T Banka CSI3*-W Olomouc bude v tomto sektoru navíc vybudována relaxační a nákupní zóna pro diváky, takže návštěvníci budou mít vše na dosah,“ doplnila Veronika Michálková. 
 
Resort Krásná Morava kromě možnosti ubytování poskytuje také širokou paletu další zábavy. Samozřejmostí jsou moderní čisté sprchy a toalety, všude dostupná elektřina a síť wifi. Vzhledem k tomu, že po celé čtyři dny mezinárodních závodů v Olomouci bude veškerý sportovní program přenášen živě na internet, ubytovaní hosté budou mít kdykoliv přehled o dění na kolbišti a zavčas se budou moci zajít podívat na jimi preferovanou část tzv. naživo. Zbytek dne pak mohou strávit i jinými doplňkovými aktivitami.
 
Na programu mezinárodních parkurových závodů Světového poháru J&T Banka CSI3*-W Olomouc je od čtvrtka do neděle celkem 16 soutěží, přičemž každý den proběhnou čtyři. První soutěžní dvojice by měly startovat vždy od 8.30 hodin, nejvyšší soutěže přijdou na řadu zhruba mezi 13. a 14. hodinou. Podrobnosti o programu najdete na adrese www.csi-olomouc.cz. Zájemci o ubytování ve zmiňovaném kempu Krásná Morava najdou detailní informace na stránkách www.krasnamorava.czhttp://www.krasnamorava.cz.


reklama 23A
banner
banner
banner
banner
banner



Diskuze

Přidávat příspěvky mohou pouze registrovaní uživatelé.





 

▶️ PROGRAM PŘENOSŮ EQUITV.CZ
DATUM ČAS DISCIPLÍNA MÍSTO LINK
SO⏳06.04. ⏰09:00 spřežení Slatiňany  
NE⏳07.04. ⏰13:30 dostihy Chuchle  
NE⏳07.04. ⏰14:00 skoky Zduchovice  
SO⏳13.04. ⏰00:00 dostihy Most  
SO⏳13.04. ⏰00:00 klusáci Chuchle  
ČT⏳18.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
PÁ⏳19.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
SO⏳20.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
NE⏳21.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
NE⏳21.04. ⏰00:00 dostihy Chuchle  
NE⏳21.04. ⏰00:00 skoky ČSP Hořovice  
PÁ⏳26.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
SO⏳27.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
NE⏳28.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
I vaši akci může EquiTV vysílat ŽIVĚ!
Chtěli byste realizovat on-line přenos z vaší akce na EquiTV.cz? Kontaktujte nás co nejdříve na e-mailu: equitv@equitv.cz

 

Kompletní informační servis ze světa koní
Jezdci.cz EquiTV.cz
ČLÁNKY ZPRÁVY KRÁTCE AUDIO VIDEO
Každá stovka pomůže: Podpořte nás členstvím ve fanclubu Jezdci.cz a EquiTV a mějte od nás informace v předstihu…
Fanclub JEZDCI.CZ Fanclub EQUITV.CZ
NEPŘEHLÉDNĚTE