EquiTV.cz

reklama 21B
banner
banner
banner
reklama

Na Světové jezdecké hry bude z ČR vypraven zájezd

19.11.2013  |  AUTOR

V pondělí 18. listopadu byl zahájen předprodej vstupenek pro širokou veřejnost na Alltech FEI Světové jezdecké hry, které se odehrají od 23. srpna do 7. září 2014 v Normandii. Na tuto výjimečnou sportovní událost bude vypraven z ČR autobusový zájezd.

reklama 22C
banner
banner
banner
banner

PŘEDPRODEJ VSTUPENEK ZDE


Připravuje ho cestovní kancelář BUS Tourist ve spolupráci se společnostmi Alltech Czech, Equinet (vydavatel portálů EquiTV.cz a Jezdci.cz) a s Českou jezdeckou federací. „Skutečnost, že se Alltech FEI Světové jezdecké hry odehrají po osmi letech na evropském kontinentu, nás inspirovala k organizaci zájezdu, který by umožnil více příznivcům jezdeckého sportu z České republiky, aby se této velkolepé akce zúčastnili osobně. Oslovili jsme proto nejprve společnost Alltech Czech a jejím prostřednictvím následně cestovní kancelář BUS Tourist, zda by se zhostila realizace zmíněného zájezdu. Právě hradecká cestovní kancelář BUS Tourist se totiž specializuje na Normandii a její zástupci mají v oblasti velmi dobré kontakty mj. na ubytování, které je pro dané období již v tuto chvíli velmi obtížné sehnat,“ uvedl PR manažer České jezdecké federace Josef Malinovský. 

Nakonec se podařilo domluvit dva devítidenní zájezdy, a to od 25. srpna do 2. září, resp. od 31. srpna do 8. září. Cena zájezdu je 14.450 Kč na osobu a zahrnuje dopravu klimatizovaným autobusem s WC, 6x ubytování v 3* hotelu ve dvoulůžkových pokojích vč. snídaně, technický doprovod zájezdu a 1x denně společný transfer na sportoviště a zpět do hotelu. Cena naopak nezahrnuje samotné vstupenky na závodiště, jelikož každý účastník má možnost volby, které disciplíny chce navštívit. „Předpokládáme, že se na zájezd přihlásí především skalní příznivci jezdeckého sportu, kteří si chtějí užít Světové jezdecké hry jako celek a zavítají i na jiné disciplíny, než je ta jejich prioritní. A právě pro ně nastalo nejvhodnější období k nákupu vstupenek, jelikož v rámci druhé etapy předprodeje probíhající od 18. listopadu 2013 do 3. března 2014 jsou v nabídce kombinované vstupenky umožňující přístup na více událostí během jednoho či dvou dní (tzv. Discovery), resp. vstupenky na více disciplín s bonusem garance alespoň jednoho finále (tzv. Sensation),“ uvedl Josef Malinovský. V nabídce je celkem 25 kombinací – 18x Discovery a 7x Sensation. Nejlevnější Discovery vstupenky jsou k sehnání již od 16 eur a uvedené kombinace jsou o 20 % levnější v porovnání s cenami samostatných vstupenek. Děti do 12 let budou mít slevu 50 %!

Turnusy autobusového zájezdu z České republiky jsou naplánovány tak, aby se obě skupiny vystřídaly v rezervovaném hotelu zhruba v polovině her. „První týden je určen milovníkům drezury, paradrezury, reiningu, vytrvalosti, všestrannosti, ale také pro ty, kteří by rádi viděli méně obvyklou disciplínu zvanou horseball. Druhá etapa je v první řadě pro příznivce parkurového skákání, ale také voltiže, v níž očekáváme největší šance na úspěch českých barev, dále spřežení a v neposlední řadě póla,“ přibližuje Josef Malinovský. „Aby byla cena co nejvíce příznivá, dvě noci stráví účastníci vždy na cestě mezi Českou republikou a Francií. Vyjíždět se bude z pražského Zličína a jeden den je vždy věnován prohlídce Paříže. Zájemci budou mít navíc možnost doobjednat si fakultativní výlet k Le Mont-Saint-Michel, což je památka zapsaná v seznamu UNESCO,“ dodává. Přihlášky a bližší informace je možné získat na e-mailu: info@bustourist.cz či telefonním čísle.: 495 513 319. S objednávkami by zájemci rozhodně neměli otálet. Zájem o vstupenky bude jistě velký a také kapacity zájezdu jsou omezeny kvůli dostupnosti ubytování pouze pro jeden autobus při každém z turnusů. Podrobnosti o předprodeji vstupenek najdete na stránkách www.normandy2014.com.

Světové jezdecké hry – Normandie 2014

Termín 1: 25. 8. – 2. 9. 2014

1. den (pondělí 25. srpna)
Odjezd ve 14.00 hodin z ČR (Praha – Zličín, metro).

2. den (úterý 26. srpna)
V ranních hodinách dojezd do Caen, rozvoz do dějiště jednotlivých soutěží – drezura (soutěž družstev), reining (soutěž jednotlivců a družtev), paradrezura (soutěž družstev). V podvečerních hodinách odjezd do místa ubytování.

3. den (středa 27. srpna)
Po snídani rozvoz na závodiště – drezura (Grand Prix Special), paradrezura (soutěž jednotlivců a družtev), horseball. V podvečerních hodinách odvoz autobusem do místa ubytování.

4. den (čtvrtek 28. srpna)
Po snídani rozvoz na závodiště – reining (soutěž jednotlivců – 2. kolo), paradrezura (soutěž jednotlivců, finále družstev), vytrvalost, všestrannost (drezura – 1. den), horseball. V podvečerních hodinách odvoz autobusem do místa ubytování. Pro zájemce možnost přes den fakultativního výletu – Le Mont-Saint-Michel.

5. den (pátek 29. srpna)
Po snídani rozvoz na závodiště – drezura (volné sestavy na hudbu), paradrezura (volné sestavy na hudbu), všestrannost (drezura – 2. den), horseball. V podvečerních hodinách odvoz autobusem do místa ubytování.

6. den (sobota 30. srpna)
Po snídani rozvoz na závodiště – všestrannost (terénní zkouška – cross), reining (finále jednotlivců). V podvečerních hodinách odvoz autobusem do místa ubytování.

7. den (neděle 31. srpna)
Po snídani rozvoz na závodiště – všestrannost (parkur), horseball. V podvečerních hodinách odvoz autobusem do místa ubytování.

8. den (pondělí 1. září)
Po snídani odjezd do Paříže – celodenní možnost prohlídky města. V podvečerních hodinách odjezd do České republiky. 

9. den (úterý 2. září)
Příjezd do České republiky cca v 10.00 hodin (Praha – Zličín, metro).

Termín 2: 31. 8. – 8. 9. 2014 (9 dní)

1. den (neděle 31. srpna)
Odjezd v 16.00 hodin z ČR (Praha – Zličín, metro).

2. den (pondělí 1. září)
Paříž – celodenní možnost prohlídky města. V podvečerních hodinách odjezd do místa ubytování v Cean.

3. den (úterý 2. září)
Po snídani rozvoz na závodiště – skoky (soutěž na čas), voltiž (soutěž jednotlivců a družstev – povinné sestavy). V podvečerních hodinách odvoz autobusem do místa ubytování. Pro zájemce možnost přes den fakultativního výletu – Le Mont-Saint-Michel.

4. den (středa 3. září)
Po snídani rozvoz na závodiště – skoky (soutěž jednotlivců a družstev), voltiž (soutěž jednotlivců a družstev – volné sestavy). V podvečerních hodinách odvoz autobusem do místa ubytování.

5. den (čtvrtek 4. září)
Po snídani rozvoz na závodiště – skoky (soutěž jednotlivců a finále družstev), voltiž (technické a volné sestavy), spřežení (drezura – 1. den). V podvečerních hodinách odvoz autobusem do místa ubytování.

6. den (pátek 5. září)
Po snídani rozvoz na závodiště – voltiž (finále), spřežení (drezura – 2. den). V podvečerních hodinách odvoz autobusem do místa ubytování.

7. den (sobota 6. září)
Po snídani rozvoz na závodiště – skoky (soutěž jednotlivců), spřežení (překážková jízda – maraton), pólo. V podvečerních hodinách odvoz autobusem do místa ubytování.

8. den (neděle 7. září)
Po snídani rozvoz na závodiště – skoky (finále), spřežení (parkur). V podvečerních hodinách odvoz autobusem do místa ubytování. Po programu odjezd do České republiky.

9. den (pondělí 8. září)
Příjezd do České republiky cca ve 12.00 hodin (Praha – Zličín, metro).



reklama 23C
banner
banner
banner
banner
banner



Diskuze

Přidávat příspěvky mohou pouze registrovaní uživatelé.





 

▶️ PROGRAM PŘENOSŮ EQUITV.CZ
DATUM ČAS DISCIPLÍNA MÍSTO LINK
PÁ⏳26.04. ⏰08:00 skoky CSIO Zduchovice ▶️
SO⏳27.04. ⏰08:00 skoky CSIO Zduchovice ▶️
NE⏳28.04. ⏰08:00 skoky CSIO Zduchovice ▶️
ST⏳01.05. ⏰13:00 dostihy Lysá  
NE⏳05.05. ⏰08:00 skoky ČSP Brno  
NE⏳05.05. ⏰13:00 skoky Praha Chuchle  
SO⏳11.05. ⏰13:00 skoky (derby) Praha Gabrielka  
SO⏳11.05. ⏰00:00 klusáci Praha Chuchle  
NE⏳12.05. ⏰00:00 skoky ČSP Hradištko  
NE⏳12.05. ⏰00:00 dostihy Praha Chuchle  
ÚT⏳14.05. ⏰00:00 skoky KMK Písek  
NE⏳19.05. ⏰00:00 dostihy Praha Chuchle  
ČT⏳23.05. ⏰00:00 drezura CDI Olomouc  
PÁ⏳24.05. ⏰00:00 drezura CDI Olomouc  
SO⏳25.05. ⏰00:00 drezura CDI Olomouc  
NE⏳26.05. ⏰00:00 drezura CDI Olomouc  
NE⏳26.05. ⏰00:00 skoky ČSP Zduchovice  
NE⏳26.05. ⏰00:00 dostihy Most  
PÁ⏳31.05. ⏰00:00 working equitation Královice  
SO⏳01.06. ⏰00:00 working equitation Královice  
SO⏳01.06. ⏰00:00 dostihy Praha Chuchle  
NE⏳02.06. ⏰00:00 working equitation Královice  
I vaši akci může EquiTV vysílat ŽIVĚ!
Chtěli byste realizovat on-line přenos z vaší akce na EquiTV.cz? Kontaktujte nás co nejdříve na e-mailu: equitv@equitv.cz

 

Kompletní informační servis ze světa koní
Jezdci.cz EquiTV.cz
ČLÁNKY ZPRÁVY KRÁTCE AUDIO VIDEO
Každá stovka pomůže: Podpořte nás členstvím ve fanclubu Jezdci.cz a EquiTV a mějte od nás informace v předstihu…
Fanclub JEZDCI.CZ Fanclub EQUITV.CZ
NEPŘEHLÉDNĚTE