EquiTV.cz

reklama 21A
banner
banner
banner
reklama

Obhájce Marek Klus bude mít ve Velké ceně Olomouce silnou konkurenci

10.07.2019  |  AUTOR

Ve čtvrtek 11. července startují sedmé závody letošního seriálu Českého skokového poháru. Hostí je Equine Sport Center v Olomouci. Zázemí areálu tradičně láká k účasti početné pole startujících. Ve Velké ceně bude obhajovat prvenství Marek Klus.

reklama 22A
banner
banner
banner
banner
 
Český skokový pohár se přehoupl do druhé poloviny sezony 2019. Ve dnech 11. až 14. července proběhne v Olomouci už sedmé kolo. Nabídne tradičně všechny seriálové túry, o něž je mezi jezdci velký zájem také díky zázemí areálu a špičkovému kolbišti, kterým Equine Sport Center disponuje. 
 
Čtyřdenní program nabídne celkem sedmnáct soutěží od úrovně do 100 centimetrů až po Velkou cenu, která se pojede na parkuru s překážkami do 145 centimetrů. Stavitelem trati bude Robert Smékal.
 
Olomouc je častým cílem českého reprezentanta Marka Kluse, který tam loni vyhrál právě Velkou cenu v sedle hřebce Al Cambera. Příležitost si nenechá ujít ani letos. Do Velké ceny, jež se pojede v neděli jako vrchol celého mítinku, má nahlášené koně Carebise a Quastinu. Konkurovat mu budou tři nejvýše postavení jezdci průběžného pořadí túry. 
 
Aktuální lídr Jan Štětina veze do Olomouce Guuse S a Gylorda S. Jan Chýle, který je druhý v pořadí, bude sedlat Laru a Abdulaha „B“ a číslo 3 na žebříčku Rudolf Doležal má přihlášenou klisnu Electric Lady. Nejvyšší příčky může atakovat i Tereza Mücková s Control Me Karsit, Zdeněk Žíla na Chacco-To. Ze severní Moravy dorazí Lucie Strnadlová a Fall River Blue, Marek Hentšel s Censorem, Tina Šalková a Dartaňan a Jiří Hruška, který má přihlášené dva svěřence – klisny Oridu M a Arven. Celkem nastoupí do Velké ceny čtyřiadvacet dvojic.
 
Grand Prix bude předcházet dílčí finále Czech Junior Cupu a také soutěž určená pro jezdce do 25 let. V juniorské túře se v kvalifikacích představí také domácí špička v této úrovni. Mezi bezmála padesátkou přihlášených dvojic najdeme Annu Lani Novak, Natálii Kovářovou, Sáru Finsterle, Elišku Petrusovou, Viktorii Žižákovou nebo Nynu Bartoňkovou.
 
Silná konkurence nastoupí do stopětatřicítky pro jezdce do 25 let. Z nejvyšších příček aktuálního bodování túry U25 jmenujme Natálii Ulčovou, Miroslavu Škanderovou a Ninu Kaločovou. Boj o body se bude s blížícím se koncem seriálu přiostřovat. V Olomouci má šanci na posun v žebříčku i Lucie Kumarová, jež je aktuálně pátá nebo Václav Staněk, který drží šesté místo. V soutěži jsou však další želízka v ohni. Ve formě je Tina Šalková, jež je rovněž přihlášená do této kategorie či Kateřina Kubrická a Kateřina Málková.
 
Kompletní informace o Českém skokovém poháru najdete na adrese www.ceskyskokovypohar.cz.


reklama 23B
banner
banner
banner
banner
banner



Diskuze

Přidávat příspěvky mohou pouze registrovaní uživatelé.





 

▶️ PROGRAM PŘENOSŮ EQUITV.CZ
DATUM ČAS DISCIPLÍNA MÍSTO LINK
SO⏳06.04. ⏰09:00 spřežení Slatiňany  
NE⏳07.04. ⏰13:30 dostihy Chuchle  
NE⏳07.04. ⏰14:00 skoky Zduchovice  
SO⏳13.04. ⏰00:00 dostihy Most  
SO⏳13.04. ⏰00:00 klusáci Chuchle  
ČT⏳18.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
PÁ⏳19.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
SO⏳20.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
NE⏳21.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
NE⏳21.04. ⏰00:00 dostihy Chuchle  
NE⏳21.04. ⏰00:00 skoky ČSP Hořovice  
PÁ⏳26.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
SO⏳27.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
NE⏳28.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
I vaši akci může EquiTV vysílat ŽIVĚ!
Chtěli byste realizovat on-line přenos z vaší akce na EquiTV.cz? Kontaktujte nás co nejdříve na e-mailu: equitv@equitv.cz

 

Kompletní informační servis ze světa koní
Jezdci.cz EquiTV.cz
ČLÁNKY ZPRÁVY KRÁTCE AUDIO VIDEO
Každá stovka pomůže: Podpořte nás členstvím ve fanclubu Jezdci.cz a EquiTV a mějte od nás informace v předstihu…
Fanclub JEZDCI.CZ Fanclub EQUITV.CZ
NEPŘEHLÉDNĚTE