EquiTV.cz

reklama 21C
banner
banner
banner
banner
reklama

Do finále Zimního poháru se mohou hlásit všichni. Kvalifikace nekončí

09.03.2019  |  AUTOR

Ve finále Zimního jezdeckého poháru ČJF má právo startovat 23. března v každé kategorii 20 jezdců, či vozatajů. Hlásit se však mohou do finálových soutěží všichni jezdci, kteří alespoň jednou bodovali. V pátek se uskuteční otevřené skokové soutěže.

reklama 22C
banner
banner
banner
banner
 
Zimní jezdecký pohár České jezdecké federace vyvrcholí v sobotu 23. března v Královicích u Slaného během velkého Jezdeckého poháru. Ten začíná již v pátek 22. března otevřenými parkurovými soutěžemi a končí v neděli 24. března voltižními a drezurními závody. 
 
Ve finále Zimního jezdeckého poháru má právo startovat v každé kategorii 20 jezdců či vozatajů, kteří v kvalifikačních kolech získali nejvíce bodů. Bude-li na posledním postupovém místě několik sportovců se stejným počtem získaných bodů, mají právo startovat ve finále všichni tito jezdci, resp. vozatajové. Pokud některý z nich svého práva přihlásit se do finále v termínu uzávěrky přihlášek nevyužije, může být nahrazen dalším zájemcem z celkového pořadí jezdců po kvalifikačních kolech.
 
„Doporučujeme tak všem jezdcům a vozatajům, kteří mají zájem o start ve finále Zimního jezdeckého poháru České jezdecké federace a již alespoň jednou bodovali, ať se přihlásí přes Jezdecký informační systém ČJF bez ohledu na to, zda jsou nyní mezi TOP20. Po uzavření kvalifikací budeme v pondělí 18. března kontaktovat všechny přihlášené jezdce, kteří neprojdou kvalifikačním sítem, a naopak potvrzovat přihlášky kvalifikovaným,“ uvedl ředitel závodů Josef Malinovský. 
 
Pořadatelé zdůrazňují, že počet koní (spřežení) na kvalifikovaného jezdce (vozataje) se řídí pravidly ČJF. Kvalifikační pozice není omezena pravidly seriálu na jeden start!
 
Poslední kvalifikační kola v obou dvou disciplínách proběhnou o víkendu 16. a 17. března v Tlumačově na Zlínsku. V sobotu se tam konají skokové soutěže, v neděli pak vozatajská klání.
 
Finále Zimního jezdeckého poháru se jede jako dvoukolová soutěž. Do prvního kola nastupují jezdci (vozatajové) dle pořadí po kvalifikačních kolech od nejhoršího k nejlepšímu. Pokud někteří postoupí do finále se shodným počtem bodů, jejich startovní pořadí v prvním kole bude určeno dle abecedního pořádku. Do druhého kola nastupují účastníci dle pořadí v prvním kole od nejhoršího k nejlepšímu. V mimořádných případech může sbor rozhodčích startovní pořadí upravit tak, aby byla zajištěna plynulost soutěže.
 
Konečné pořadí jezdců a vozatajů v seriálu Zimní jezdecký pohár ČJF bude stanoveno dle pořadí ve finále. Průběžné a později i konečné pořadí seriálu bude publikováno po každém z kol na webu www.jezdeckypohar.cz.
 
Jezdecký festival v Královicích u Slaného nabízí pro parkurové jezdce v pátek 22. března hned devět skokových soutěží. První tři jsou určeny pony jezdcům, soutěže pro velké koně začínají na stupni Z a končí Velkou cenou Czech Equestrian Teamu na stupni ST*. Poté se ještě uskuteční oblíbené Mini-Maxi a páteční program uzavře vozatajsko-parkurová show Jump and Drive. Podrobnosti najdete na adrese www.jezdeckyfestival.cz.


reklama 23A
banner
banner
banner
banner



Diskuze

Přidávat příspěvky mohou pouze registrovaní uživatelé.





 

▶️ PROGRAM PŘENOSŮ EQUITV.CZ
DATUM ČAS DISCIPLÍNA MÍSTO LINK
SO⏳23.03. ⏰14:00 skoky ZJP Královice  
NE⏳24.03. ⏰09:00 spřežení ZJP Královice  
SO⏳06.04. ⏰00:00 spřežení Slatiňany  
NE⏳07.04. ⏰00:00 dostihy Chuchle  
NE⏳07.04. ⏰00:00 skoky Zduchovice  
SO⏳13.04. ⏰00:00 dostihy Most  
SO⏳13.04. ⏰00:00 klusáci Chuchle  
ČT⏳18.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
PÁ⏳19.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
SO⏳20.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
NE⏳21.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
NE⏳21.04. ⏰00:00 dostihy Chuchle  
NE⏳21.04. ⏰00:00 skoky ČSP Hořovice  
PÁ⏳26.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
SO⏳27.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
NE⏳28.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
I vaši akci může EquiTV vysílat ŽIVĚ!
Chtěli byste realizovat on-line přenos z vaší akce na EquiTV.cz? Kontaktujte nás co nejdříve na e-mailu: equitv@equitv.cz

 

Kompletní informační servis ze světa koní
Jezdci.cz EquiTV.cz
ČLÁNKY ZPRÁVY KRÁTCE AUDIO VIDEO
Každá stovka pomůže: Podpořte nás členstvím ve fanclubu Jezdci.cz a EquiTV a mějte od nás informace v předstihu…
Fanclub JEZDCI.CZ Fanclub EQUITV.CZ

 

NEPŘEHLÉDNĚTE