EquiTV.cz

reklama 21A
banner
banner
banner
reklama

Decathlon.cz nabízí: Praktické rajtky s celokoženým sedem Fouganza 900

02.04.2021  |  AUTOR

/PR článek/ Jezdecké kalhoty jsou podstatnou součástí výbavy každého koňáka. Poznejte blíž novinku v nabídce rajtek značky Fouganza - nejpropracovanější model 900 s celokoženým sedem. Ohromí vás nejen svým propracovaným designem.

reklama 22A
banner
banner
banner
banner

Jezdecké kalhoty jsou podstatnou částí výbavy každého koňáka. Většina aktivních jezdců nevlastní jenom jedny, ale ve svém šatníku jich má hned několik. Některé jsou oblíbenější a do stáje se nosí častěji, než ty jiné. Rajtky 900 byly testovány ve spolupráci s týmem francouzských jezdkyň, které je s naším produktovým týmem propracovali do nejmenšího detailu, aby se právě ony staly tím nejoblíbenějším kouskem. 

Rajtky na první pohled ohromí svým designem. Je totiž zcela odlišný od ostatních modelů, které měla naše značka doposud v nabídce. Začněme vysokým pasem - ten je u jezdkyň v poslední době velmi vyhledávaný a není se vůbec čemu divit. Při práci v sedle rajtky lépe přilehnou k zádům a nepříjemný vítr nemá šanci profouknout ke kůži. Zvýšený pas navíc opticky prodlužuje a dotváří ladnou siluetu ženských křivek. Moderní look dodávají rajtkám kontrastní linie v pase a okolo kapes.

Právě kapsy jsou dalším bodem, který bychom rádi zmínili. Kromě klasické kapsy na dobroty pro vaše miláčky jsou rajtky vybaveny ještě velkou kapsou na stehně. Do ní se vejdou i telefony větších rozměrů. Obě dvě kapsy jsou na zip, aby z nich žádný obsah nevypadl. 

Pro lepší pohodlí v sedle jsou rajtky vyrobené z pružného, ale stále odolného materiálu, který pruží do délky i šířky. Přizpůsobí se tak různým tvarům postavy. Pohráli jsme si navíc i se švy, které teď nedráždí a neobtiskují se do kůže. Přilnavost k sedlu zajišťuje celokožený sed a   nohavice končí pružnou lycrou. Sledujeme tak požadavky jezdkyň na snadnější oblékání a zároveň větší pohodlí kotníků v jezdeckých botách, které už neškrábe žádný suchý zip. 

Rajtky jsou součástí naší nové drezurní kolekce. Navrhli jsme je proto hned ve třech barvách. Světlá inkoustová modrá s černými detaily a sedem je ideální na tréninky a práci doma. Na závody se pak hodí bílá varianta s černými detaily a šedým sedem. Ani příznivci parkuru ale nepřijdou zkrátka. Rajtky 900 jsou vhodné do skokového sedla stejně tak, jako do toho drezurního. Zaujmout by mohla hlavně béžová varianta. Tato barva se v loňském roce začala víc a víc objevovat na skokových kolbištích a rozpoutala nový trend moderního vzhledu parkurového jezdce.

 



reklama 23A
banner
banner
banner
banner
banner



Diskuze

Přidávat příspěvky mohou pouze registrovaní uživatelé.





 

▶️ PROGRAM PŘENOSŮ EQUITV.CZ
DATUM ČAS DISCIPLÍNA MÍSTO LINK
SO⏳06.04. ⏰09:00 spřežení Slatiňany  
NE⏳07.04. ⏰13:30 dostihy Chuchle  
NE⏳07.04. ⏰14:00 skoky Zduchovice  
SO⏳13.04. ⏰00:00 dostihy Most  
SO⏳13.04. ⏰00:00 klusáci Chuchle  
ČT⏳18.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
PÁ⏳19.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
SO⏳20.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
NE⏳21.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
NE⏳21.04. ⏰00:00 dostihy Chuchle  
NE⏳21.04. ⏰00:00 skoky ČSP Hořovice  
PÁ⏳26.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
SO⏳27.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
NE⏳28.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
I vaši akci může EquiTV vysílat ŽIVĚ!
Chtěli byste realizovat on-line přenos z vaší akce na EquiTV.cz? Kontaktujte nás co nejdříve na e-mailu: equitv@equitv.cz

 

Kompletní informační servis ze světa koní
Jezdci.cz EquiTV.cz
ČLÁNKY ZPRÁVY KRÁTCE AUDIO VIDEO
Každá stovka pomůže: Podpořte nás členstvím ve fanclubu Jezdci.cz a EquiTV a mějte od nás informace v předstihu…
Fanclub JEZDCI.CZ Fanclub EQUITV.CZ
NEPŘEHLÉDNĚTE