EquiTV.cz

reklama 21B
banner
banner
banner
reklama

Zimní Jezdecký pohár ČJF spřežení pokračuje v Brně

21.02.2017  |  AUTOR

Již 3. kolo vozatajské části Zimního Jezdeckého poháru České jezdecké federace je naplánováno na nadcházející sobotu 25. února 2017. Hostit jej bude jezdecká hala Veterinární a farmaceutické univerzity v Brně. Pořadatelé očekávají přes 40 spřežení…

reklama 22D
banner
banner
banner
 
V rámci závodního dne je naplánováno jedenáct soutěží, a to včetně tzv. hobby pro jezdce bez jezdecké licence České jezdecké federace. Hlavní pozornost však bude kladena na tři seriálové soutěže v rámci Zimního Jezdeckého poháru ČJF, kde jezdci sbírají body do seriálových žebříčků.
 
Velký zájem je tradičně mezi účastníky o soutěž jednospřeží. V této kategorii si po dvou kolech drží první místo v dosavadním bodování Milan Domes. Tento jezdec si nenechal ujít ani jedno z dosud uskutečněných kol. V Hradištku u Sadské se mu podařilo zvítězit, ve Slatiňanech pak bral body za třetí příčku. Díky tomu vede o jeden bod před Dominikem Brumovským. Pozici lídra si jistě bude chtít upevnit ve třetím letošním pohárovém klání, do něhož je již přihlášen, stejně jako Brumovský. Dále se můžeme těšit na Otu Bareše, Ladislava Jirgalu, Markéta Sedlinskou a další.
 
Milan Domes výrazněji zabodoval i v kategorii dvojspřeží. V ní si drží tento jezdec prozatím dělenou první příčku. Ve Slatiňanech se mu totiž podařilo zvítězit, a tak získal na své pomyslné konto 10 bodů. Dalších osm má z prvního závodu v Hradištku u Sadské. Stejný počet bodů jako Domes má díky dvěma druhým místům Jaroslav Juráň. Oba tito jezdci mají v plánu účast i v brněnském kole, a tak se v sobotu rozhodne o tom, kdo převezme vedení plně do svých rukou. Šanci mají samozřejmě i další umístění, jako například Petr Vlašic. Na startu nebudou chybět mj. Ota Bareš či Josef Hrouda. 
 
Josef Hrouda a Petr Vlašic se potkají také na startovní listině soutěže čtyřspřeží. Dorazí i Jaroslav Juráň, který s tříbodovým náskokem na Petra Vlašice vévodí dosavadnímu bodování žebříčku. Po druhém místě v Hradištku u Sadské se totiž Juráňovi podařilo ve Slatiňanech zvítězit. Jistě by na tuto první příčku rád navázal také v Brně, čímž by si ještě více upevnil vedoucí pozici. Čtvrtým vozatajem na seznamu účastníků je Jaroslav Jandl. Zda se dohlásí ještě někdo další, to bude jasné ve čtvrtek, jelikož až do středy je stále možné se na závody přihlásit. Pokud by se do soutěže nedohlásil pátý závodník, body do seriálu by podle platných pravidel ČJF nemohly být přiděleny nikomu v této kategorii.
 
Všechny tři seriálové soutěže Zimného Jezdeckého poháru ČJF, které se jedou v rámci brněnských závodů kategorie CAN*, budou tradičně dvoukolové. Vítězem se stane ten jezdec, který dosáhne v součtu na nejkratší čas. Každá chyba je přitom penalizována 5 trestnými vteřinami. V Brně se však bude během sobotního dne soutěžit nejen v rámci Zimního Jezdeckého poháru ČJF. Současně se uskuteční také hobby Moravský vozatajský pohár. Ten bude mít na programu již čtvrté kolo. Určen je pro méně zkušené jezdce a vypsány jsou i méně obvyklé soutěže. Zmínit lze například soutěž amazonek, uzavřenou soutěž pro mladé jezdce či soutěž s názvem Jezdíme pro radost. 
 
Podrobnosti o Zimním Jezdeckém poháru ČJF najdete na adrese www.jezdeckypohar.cz, kde se také můžete přihlásit k odběru novinek prostřednictvím e-mailu o všech seriálových závodech.


reklama 23A
banner
banner
banner
banner



Diskuze

Přidávat příspěvky mohou pouze registrovaní uživatelé.





 

▶️ PROGRAM PŘENOSŮ EQUITV.CZ
DATUM ČAS DISCIPLÍNA MÍSTO LINK
SO⏳23.03. ⏰14:00 skoky ZJP Královice  
NE⏳24.03. ⏰09:00 spřežení ZJP Královice  
SO⏳06.04. ⏰00:00 spřežení Slatiňany  
NE⏳07.04. ⏰00:00 dostihy Chuchle  
NE⏳07.04. ⏰00:00 skoky Zduchovice  
SO⏳13.04. ⏰00:00 dostihy Most  
SO⏳13.04. ⏰00:00 klusáci Chuchle  
ČT⏳18.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
PÁ⏳19.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
SO⏳20.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
NE⏳21.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
NE⏳21.04. ⏰00:00 dostihy Chuchle  
NE⏳21.04. ⏰00:00 skoky ČSP Hořovice  
PÁ⏳26.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
SO⏳27.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
NE⏳28.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
I vaši akci může EquiTV vysílat ŽIVĚ!
Chtěli byste realizovat on-line přenos z vaší akce na EquiTV.cz? Kontaktujte nás co nejdříve na e-mailu: equitv@equitv.cz

 

Kompletní informační servis ze světa koní
Jezdci.cz EquiTV.cz
ČLÁNKY ZPRÁVY KRÁTCE AUDIO VIDEO
Každá stovka pomůže: Podpořte nás členstvím ve fanclubu Jezdci.cz a EquiTV a mějte od nás informace v předstihu…
Fanclub JEZDCI.CZ Fanclub EQUITV.CZ

 

NEPŘEHLÉDNĚTE