EquiTV.cz

reklama 21C
banner
banner
banner
banner
reklama

Zimní Jezdecký pohár 2017 s podporou ČJF

25.01.2017  |  AUTOR

Již za pár dnů odstartuje jezdecká sezona 2017 prvními oficiálními závody pod hlavičkou České jezdecké federace, které budou součástí seriálu Zimní Jezdecký pohár. A právě tento seriál nově ponese i ve svém názvu označení ČJF...

reklama 22A
banner
banner
banner
banner
Výkonný výbor České jezdecké federace byl osloven zástupci Jezdeckého klubu Jezdci.cz, jenž je vyhlašovatelem seriálu, se žádostí o jeho podporu ve formě krytí finanční prémie udílené jezdcům a vozatajům umístěným v celkovém pořadí jednotlivých kategorií seriálu na prvních třech místech. Členové Výkonného výboru ČJF při lednovém zasedání zmíněnou podporu odsouhlasili. 
 
„Pro podporu Zimního poháru 2017 jsme se rozhodli z toho důvodu, že jedním z cílů České jezdecké federace je i snaha o propagaci všech jezdeckých disciplín, které jsou pod ní zařazeny. Tento seriál tedy zcela zapadá do naší strategie, jelikož při finále, které proběhne v Lysé nad Labem, budou mít diváci možnost již tradičně zhlédnout kromě skokových a vozatajských soutěží i ukázky z všestrannosti, pony sportu a drezury“, uvedla Ing. Olga Plachá, prezidentka ČJF. „Akce v Lysé na Labem, která je spolu s výstavou určena pro širokou veřejnost,  bychom za ČJF chtěli využít i k dalším aktivitám, které by měly přispět ke zvýšení povědomí o jezdeckém sportu. Jezdectví chceme představit jako atraktivní sport přístupný všem a získat tak další členy do stále se rozšiřující členské základny,“ doplnila prezidentka ČJF.
 
„Velmi si podpory ze strany České jezdecké federace vážíme a je pro nás opravdu důležitá, neboť jezdecké závody v zimním období nedosahují tak vysokých počtů účastníků, jako během letní sezony. Startovné tak zdaleka nepokryje nezbytné výdaje a bez podpory partnerů by se nemohly uskutečnit. – Zejména pokud chceme účastníkům zajistit kvalitní zázemí a zároveň nabídnout divákům zajímavou podívanou. Ostatně, zvyšování atraktivity jezdeckých závodů v zimním období je jedním z hlavních cílů tohoto seriálu,“ uvedl Josef Malinovský z Jezdeckého klubu Jezdci.cz. 
 
Zimní Jezdecký pohár ČJF v disciplíně spřežení startuje 28. ledna v Hradištku u Sadské a na stejném místě proběhne o týden později úvodní parkurové kolo. Další závody budou následovat v týdenních intervalech, přičemž se pravidelně mezi sebou budou střídat parkury a vozatajství. Skokané se kromě Hradištka podívají do Královic u Slaného a Zduchovic u Kamýku nad Vltavou. Spřežení budou soupeřit o seriálové body ve Slatiňanech na Chrudimsku, v areálu VFU Brno a taktéž ve středočeských Zduchovicích, kde se skokoví jezdci a vozatajové potkají druhý březnový víkend. 
 
Podrobnosti o seriálu najdete na internetových stránkách www.jezdeckypohar.cz, kde se také můžete přihlásit k odběru novinek o všech zmiňovaných závodech.


reklama 23D
banner
banner
banner
banner



Diskuze

Přidávat příspěvky mohou pouze registrovaní uživatelé.





 

▶️ PROGRAM PŘENOSŮ EQUITV.CZ
DATUM ČAS DISCIPLÍNA MÍSTO LINK
SO⏳23.03. ⏰14:00 skoky ZJP Královice  
NE⏳24.03. ⏰09:00 spřežení ZJP Královice  
SO⏳06.04. ⏰00:00 spřežení Slatiňany  
NE⏳07.04. ⏰00:00 dostihy Chuchle  
NE⏳07.04. ⏰00:00 skoky Zduchovice  
SO⏳13.04. ⏰00:00 dostihy Most  
SO⏳13.04. ⏰00:00 klusáci Chuchle  
ČT⏳18.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
PÁ⏳19.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
SO⏳20.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
NE⏳21.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
NE⏳21.04. ⏰00:00 dostihy Chuchle  
NE⏳21.04. ⏰00:00 skoky ČSP Hořovice  
PÁ⏳26.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
SO⏳27.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
NE⏳28.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
I vaši akci může EquiTV vysílat ŽIVĚ!
Chtěli byste realizovat on-line přenos z vaší akce na EquiTV.cz? Kontaktujte nás co nejdříve na e-mailu: equitv@equitv.cz

 

Kompletní informační servis ze světa koní
Jezdci.cz EquiTV.cz
ČLÁNKY ZPRÁVY KRÁTCE AUDIO VIDEO
Každá stovka pomůže: Podpořte nás členstvím ve fanclubu Jezdci.cz a EquiTV a mějte od nás informace v předstihu…
Fanclub JEZDCI.CZ Fanclub EQUITV.CZ

 

NEPŘEHLÉDNĚTE