EquiTV.cz

reklama 21A
banner
banner
banner
reklama

Uzávěrka fotosoutěže Rok s koňmi prodloužena

28.09.2017  |  AUTOR

Zapojte se do fotosoutěže Rok s koňmi s Jezdeckým kalendářem 2018. Termín pro zasílání soutěžních snímků je prodloužen do 13. října! Kalendář bude distribuován cílovým uživatelům zdarma a fotku v něm můžete mít i VY! Podrobnosti čtěte níže.

reklama 22C
banner
banner
banner
banner

 

Posílejte výhradně vaše autorské snímky v původní velikosti (nezmenšené) a bez autorských značek na e-mail: info@jezdci.cz do pátku 13. října 2017, které odpovídají alespoň jednomu ze čtyř soutěžních témat (max. 1 fotografie na 1 téma – tj. celkem nejvýše 4 snímky od jednoho autora):

 

1) JARO S KOŇMI
2) LÉTO S KOŇMI
3) PODZIM S KOŇMI
4) ZIMA S KOŇMI

 

K fotografii připojte KONTAKTNÍ ÚDAJE na sebe i na příp. osoby zachycené na snímku (jméno, příjmení, e-mail, korespondenční adresa a telefon – pro případ výhry).

NEZAPOMEŇTE připojit do zprávy prohlášení: „Prohlašuji, že jsem autorem zaslaného soutěžního snímku a souhlasím s jeho publikací v rámci soutěže ‚ Rok s koňmi‘ a také ve stolním Jezdeckém kalendáři 2018.“ 
 
Zaslané fotografie budeme průběžně publikovat ve čtyřech tematických galeriích na našem Facebooku JEZDCI.CZ (www.facebook.com/Jezdci).Popularita jednotlivých fotografií na Facebooku není rozhodující při vyhodnocení soutěže, ale porota složená ze zástupců společnosti Equinet se při svém hlasování bude inspirovat ohlasem široké veřejnosti. 
 
Nejméně čtyři výherní fotografie (vždy jedna na téma: JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA) budou publikovány Jezdeckém kalendáři 2018 a jejich autoři obdrží ZDARMA 10 kusů zmiňovaného stolního kalendáře. Bezpochyby to však bude určitě více snímků!
 


Všeobecné podmínky:


A) Zaslané osobní údaje jsou považovány za důvěrné a nebudou použity jinak než v souvislosti s touto konkrétní soutěží. Soutěžící uděluje souhlas se zpracováním zaslaných osobních údajů v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.

B) Zasláním fotografie do soutěže autor poskytuje souhlas s jejich užitím za účelem další propagace na webových stránkách Jezdeckykalendar.cz, Jezdci.cz a EquiTV.cz a na Facebooku Jezdci.cz a EquiTV.cz.

C) Zasláním fotografe každý soutěžící souhlasí s podmínkami fotografické soutěže a závazně prohlašuje, že disponuje autorskými právy k zaslané fotografii, a že má souhlas se zveřejněním fotografie od příp. osob, které jsou na snímku zachyceny. Dále soutěžící prohlašuje, že si není vědom, že by třetí osoba bránila nebo zpochybňovala uveřejnění fotografií.

D) Společnost Equinet nepřebírá dodatečnou odpovědnost za původ fotografií a neručí za jejich pravost. Za případné porušení autorských práv je plně odpovědný soutěžící.

E) Společnost Equinet nezodpovídá za technické závady při odesílání či zpracování, ani za případné vzniklé náklady.

F) Společnost Equinet nenese odpovědnost za jakoukoliv technickou chybu při odesílání nebo zpracování soutěžních podkladů a má právo konečného rozhodnutí ve všech záležitostech soutěže včetně jejího ukončení.

G) Společnost Equinet si vyhrazuje právo kdykoliv bez udání důvodu zkrátit, přerušit nebo ukončit fotografickou soutěže či její pravidla. Společnost Equinet si vyhrazuje právo změny podmínek soutěže, a to i bez předchozího upozornění.

H) V případě podezření na nedodržení pravidel si pořadatel vyhrazuje právo zaslané fotografie vyřadit.



reklama 23C
banner
banner
banner
banner
banner



Diskuze

Přidávat příspěvky mohou pouze registrovaní uživatelé.





 

▶️ PROGRAM PŘENOSŮ EQUITV.CZ
DATUM ČAS DISCIPLÍNA MÍSTO LINK
SO⏳06.04. ⏰09:00 spřežení Slatiňany  
NE⏳07.04. ⏰13:30 dostihy Chuchle  
NE⏳07.04. ⏰14:00 skoky Zduchovice  
SO⏳13.04. ⏰00:00 dostihy Most  
SO⏳13.04. ⏰00:00 klusáci Chuchle  
ČT⏳18.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
PÁ⏳19.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
SO⏳20.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
NE⏳21.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
NE⏳21.04. ⏰00:00 dostihy Chuchle  
NE⏳21.04. ⏰00:00 skoky ČSP Hořovice  
PÁ⏳26.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
SO⏳27.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
NE⏳28.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
I vaši akci může EquiTV vysílat ŽIVĚ!
Chtěli byste realizovat on-line přenos z vaší akce na EquiTV.cz? Kontaktujte nás co nejdříve na e-mailu: equitv@equitv.cz

 

Kompletní informační servis ze světa koní
Jezdci.cz EquiTV.cz
ČLÁNKY ZPRÁVY KRÁTCE AUDIO VIDEO
Každá stovka pomůže: Podpořte nás členstvím ve fanclubu Jezdci.cz a EquiTV a mějte od nás informace v předstihu…
Fanclub JEZDCI.CZ Fanclub EQUITV.CZ
NEPŘEHLÉDNĚTE