EquiTV.cz

reklama 21B
banner
banner
reklama

Udržte koňskou alergii na hmyz na uzdě

19.05.2016  |  AUTOR

/PR článek/ K létu, kromě slunce a mnoha dalších příjemných věcí, bohužel patří i zvýšený výskyt hmyzu. Často dokáže letní dny a večery znepříjemnit lidem i zvířatům. Jestliže navíc kůň trpí alergií na hmyz, je na vleklé potíže zaděláno...

reklama 22C
banner
banner
banner
banner
 
Pokud nechcete, aby se pro koně, jeho majitele i jezdce stalo z léta doslova peklo, alergii nepodceňujte. Společnost EQUITUM vám pomůže„udržet ji na uzdě“. – Přečtěte si následující PR ČLÁNEK...
 

PRO VÍCE INFORMACÍ KLIKNI ZDE

 
Letní vyrážka je problém vyskytující se většinou opakovaně vždy s příchodem teplých dnů, kdy o sobě hmyz po zimě dává znovu vědět. Hlavní příznaky sice zahrnují především kožní změny a kazí tak vzhled koně, ale tím to zdaleka nekončí. Úporné svědění, charakteristický znak tohoto ekzému, může v těžších případech vést až k nejezditelnosti koně a dokonce i k tomu, že kůň svojí úpornou snahou se škrábat, začne být skutečně nebezpečný sobě i svému okolí.
 
Ochrana a boj s bodavým hmyzem by měly začít ještě dříve, než se tento malý nepřítel objeví ve vzduchu. Boj s bodavým hmyzem probíhá na více frontách a s dostatečným předstihem. Tedy již v zimních a jarních měsících. Kromě režimových opatření a mechanických i chemických zábran, dbáme na správnou výživu, protože kožní alergie bývá spjata se zdravím trávicího traktu koně. Je proto třeba zajistit koni po celý rok dostatečnou, vyváženou a co nejpřirozenější stravu. Dnes již existují speciální krmné směsi pro koně, kteří přímo trpí letní vyrážkou a její projevy pomáhají úspěšně eliminovat. Nabízíme Vám v našem e-shopu a prodejně mnoho produktů, které Vám tento problém pomohou úspěšně zvládnout. Velmi osvědčené jsou například síťované letní deky, které zakryjí i hrudník a břicho koně a tím znemožní hmyzu dostat se koni na kůži, pak také pomohou masky proti hmyzu, repelenty a léčebné přípravky.
 
Jak je již z výše popsaného zřejmé, jedná se o velmi širokou a poměrně složitou problematiku. Proto nás neváhejte kontaktovat a využít našeho poradenství. 
 
S mnoha produkty, které Vám nabízíme, máme osobní zkušenost. Sami jsme dlouholetí chovatelé a velmi rádi Vám s touto problematikou pomůžeme a poradíme a Vy i Vaši čtyřnozí miláčci tak budete moci prožít bezstarostné, klidné a krásné léto.
 
Pokud budete chtít poradit s repelentem, letní vyrážkou, maskou apod., pište na e-mail: info@equitum.cz.
 
Dále u nás naleznete velké množství kvalitních produktů pro koně i jezdce za příznivé ceny, jako jsou např. uzdečky, ohlávky, masky proti hmyzu, deky na koně, sedla, rajtky, jezdecké helmy, ale i potřeby pro úspěšný chov koní. Nabízí Vám kompletní vybavení boxů a stájí, elektrické ohradníky, ale také výrobky pro pasení a výživu koní (granule pro koně, solné a sladké lizy, apod.). Pro Váš široký výběr neustále doplňujeme zboží o nové produkty z nejnovějších kolekcí prověřených dodavatelů.
 

KLIKNĚTE NA: www.equitum.cz



reklama 23D
banner
banner
banner
banner



Diskuze

Přidávat příspěvky mohou pouze registrovaní uživatelé.





 

▶️ PROGRAM PŘENOSŮ EQUITV.CZ
DATUM ČAS DISCIPLÍNA MÍSTO LINK
SO⏳06.04. ⏰09:00 spřežení Slatiňany  
NE⏳07.04. ⏰13:30 dostihy Chuchle  
NE⏳07.04. ⏰14:00 skoky Zduchovice  
SO⏳13.04. ⏰00:00 dostihy Most  
SO⏳13.04. ⏰00:00 klusáci Chuchle  
ČT⏳18.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
PÁ⏳19.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
SO⏳20.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
NE⏳21.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
NE⏳21.04. ⏰00:00 dostihy Chuchle  
NE⏳21.04. ⏰00:00 skoky ČSP Hořovice  
PÁ⏳26.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
SO⏳27.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
NE⏳28.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
I vaši akci může EquiTV vysílat ŽIVĚ!
Chtěli byste realizovat on-line přenos z vaší akce na EquiTV.cz? Kontaktujte nás co nejdříve na e-mailu: equitv@equitv.cz

 

Kompletní informační servis ze světa koní
Jezdci.cz EquiTV.cz
ČLÁNKY ZPRÁVY KRÁTCE AUDIO VIDEO
Každá stovka pomůže: Podpořte nás členstvím ve fanclubu Jezdci.cz a EquiTV a mějte od nás informace v předstihu…
Fanclub JEZDCI.CZ Fanclub EQUITV.CZ
NEPŘEHLÉDNĚTE