EquiTV.cz

reklama 21D
banner
banner
banner
banner
reklama

Hidalgo-Shop přináší kvalitu Západu

05.03.2015  |  AUTOR

/PR/ Jezdíte western? Tak asi máte rádi kvalitní a funkční vybavení – takové, které poskytuje komfort koni i jezdci. Kvalitní vybavení na koně je důležité nejen v profi soutěžích, ale i při klasickém hobby ježdění...

reklama 22B
banner
banner
banner
banner
Jedině s dobrým vybavením kůň pracuje s ochotou a rád. Proto je důležitý správný výběr westernové výbavy.  Kvalita a tradice westernového ježdění pochází z USA. Právě ve Státech naleznete westernové vybavení, jehož kvalita a estetika splňuje všechny nároky  westernového stylu. Hidalgo-Shop přináší svým zákazníkům westernovou kvalitu od firmy Buckaroo Leather Products.
 
Buckaroo Leather Products se věnuje výrobě westernového vybavení od roku 1979.  Tehdy ji se svým otcem založil John Brand. Každý jejich produkt je precizně zpracovaný a je mu věnována neskutečná péče a láska.
 

Jak se jezdí s Buckaroo Leather Products?

Za pomoci správné party westernových jezdců z ranče Saint Anthony pod laskavým vedením Ireny Minaříkové jsme pro vás s naším dvorním fotografem Rostislavem Kyšou připravili fotoreportáž, jak se jezdí s Buckaroo Leather Products!
 

FOTOGALERII NAJDETE POD TÍMTO ODKAZEM

 
Počasí nám přálo. Čerstvá nadílka sněhu je pro focení vždy atraktivní. Společně s námi se tak můžete rozloučit s Paní Zimou. :o) Sami můžete vidět, že důležitý je nejen vzhled, ale také to, jak výrobek sedne právě koni, protože ten pro svou bezproblémovou a radostnou práci potřebuje kvalitní produkty.  Které ho nijak neomezují, nedřou a zajišťují mu všechny podmínky, aby mohl následovat a rozumět přáním svého jezdce. Zároveň poskytují bezpečnost pro všechny odvětví westernového sportu.
 
Kvalita, funkčnost, pohodlí a estetika – to je přesně to, jak bychom mohli shrnout naše testovací odpoledne s výrobky Buckaroo Leather Products.
 

Opravdový horseman nedělá kompromisy…

Hidalgo Shop u příležitosti vzniku této reportáže naopak kompromis udělala, proto by ráda oslovila všechny zákazníky a nabídla jim skvělou 12 % SLEVU na všechny produkty Buckaroo Leather Products.  A co vy, máte už své Buckaroo?
 

Buckaroo Leather Products je tradice

Společnost Buckaroo Leather Products přední příčky mezi celosvětovými výrobci westernového vybavení pro zákazníky, kteří vědí, co hledají. Nyní ji vlastní a vedou manželé John a Michele Brandovi. Kvalita a funkčnost výrobků spolu s estetickým zpracováním je od počátku vepsána do DNA společnosti. 
 
Při výrobě produktů používá firma výhradně kvalitní kůži z USA. Od počátku má firma přísně nastavené standardy kvality vstupních surovin a pracovních postupů. Nikdy své standardy nesnížila a v žádném případě nepřešla k masové výrobě produktů jak na běžícím pásu za použití nekvalitních surovin. To není Buckarooo Leather Produck styl! Přísná kontrola během všech ručních výrobních procesů zajišťuje požadovanou přesnost a kvalitu vybavení. Jeho funkčnost potvrzují přední američtí horsemani. Buckaroo zkrátka ručí za kvalitu své práce. Spokojenost koní i jezdců je pro Buckaroo Leather Product klíčová.
 

Kůže? Jedině od Herman Oak

Buckaroo Leather Products používá při výrobě kvalitní americkou kůži. Jejím dodavatelem je firma Herman Oak ze Saint Luis, založená v roce 1881. V dnešní době přešla většina producentů kůže na chemické čištění kůže za pomocí chromu a dalších těžkých kovů. Je levnější a mnohem rychlejší, ale také méně kvalitní. To se odráží nejen na samotné kvalitě kůže (jemnost, pevnost a životnost), ale také to velmi výrazně zatěžuje přírodní prostředí. Kůže Herman Oak Leather pochází jen z dobře živených amerických býků. Proslula svou bezpečností a odolností, takže můžeme s čistým svědomým říci, že je to nejkvalitnější kůže, která je na trhu k dispozici.
 
Zpracování kůže Herman Oak Leather probíhá tradičními metodami pomocí rostlinných roztoků a extraktů. Tyto postupy jsou používány po tisíce let a jsou stále vylepšovány až do dnešní podoby. Kůže Hermann Oak se tak stala vyhledávanou surovinou pro výrobu špičkových kožených výrobků. Pro kvalitní westernové jezdecké vybavení je tato kůže ideální a nepostradatelná.
 
Díky kvalitě výchozích surovin a svým výrobním postupům ručí společnost Buckaroo Leather Product  za kvalitu svých produktů. A proto i my v Hidalgo-Shop nabízíme s radostí a hrdostí toto zboží svým zákazníkům. Každý kus je nejen kvalitní a funkční, ale také originální svým stylem zpracování: jemné detaily tvoří jedinečný a funkční celek. Produkty Buckaroo Leather Product jsou pravým potěšením pro jezdce, pohlazením pro jeho koně a mají záruku bezkonkurenční kvality.
 


reklama 23B
banner
banner
banner
banner
banner



Diskuze

Přidávat příspěvky mohou pouze registrovaní uživatelé.





 

▶️ PROGRAM PŘENOSŮ EQUITV.CZ
DATUM ČAS DISCIPLÍNA MÍSTO LINK
SO⏳04.05. ⏰13:00 dostihy Most  
NE⏳05.05. ⏰08:00 skoky ČSP Brno ▶️
NE⏳05.05. ⏰13:00 skoky Praha Chuchle ▶️
SO⏳11.05. ⏰13:00 skoky (derby) Praha Gabrielka  
SO⏳11.05. ⏰00:00 klusáci Praha Chuchle  
NE⏳12.05. ⏰00:00 skoky ČSP Hradištko  
NE⏳12.05. ⏰00:00 dostihy Praha Chuchle  
ÚT⏳14.05. ⏰00:00 skoky KMK Písek  
NE⏳19.05. ⏰00:00 dostihy Praha Chuchle  
ČT⏳23.05. ⏰00:00 drezura CDI Olomouc  
PÁ⏳24.05. ⏰00:00 drezura CDI Olomouc  
SO⏳25.05. ⏰00:00 drezura CDI Olomouc  
NE⏳26.05. ⏰00:00 drezura CDI Olomouc  
NE⏳26.05. ⏰00:00 skoky ČSP Zduchovice  
NE⏳26.05. ⏰00:00 dostihy Most  
PÁ⏳31.05. ⏰00:00 working equitation Královice  
SO⏳01.06. ⏰00:00 working equitation Královice  
SO⏳01.06. ⏰00:00 dostihy Praha Chuchle  
NE⏳02.06. ⏰00:00 working equitation Královice  
I vaši akci může EquiTV vysílat ŽIVĚ!
Chtěli byste realizovat on-line přenos z vaší akce na EquiTV.cz? Kontaktujte nás co nejdříve na e-mailu: equitv@equitv.cz

 

FANCLUB Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadia
Budoucnost našich médií je i ve Vašich rukou. Podpořte nás členstvím ve fanclubu! VÍCE ZDE...
Sociální sítě Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadia
FB Jezdci.cz FB EquiTV.cz FB Jazdci.sk
Připojte se k tematickým skupinám Jezdci.cz na sociálních sítích Facebook a WhatsApp
Skoky Facebook WhatsApp
Drezura Facebook WhatsApp
Všestrannost Facebook WhatsApp
Spřežení Facebook WhatsApp
Voltiž Facebook WhatsApp
Vytrvalost Facebook WhatsApp
Western Facebook WhatsApp
Pólo Facebook WhatsApp
Dostihy Facebook WhatsApp
Klusáci Facebook WhatsApp
Chov Facebook WhatsApp
Ostatní Facebook WhatsApp

 

EQUINET nabízí kompletní informační servis ze světa koní:
Jezdci.cz EquiTV.cz
ČLÁNKY ZPRÁVY KRÁTCE AUDIO VIDEO
Každá stovka pomůže: Podpořte nás členstvím ve fanclubu Jezdci.cz a EquiTV a mějte od nás informace v předstihu…
Fanclub JEZDCI.CZ Fanclub EQUITV.CZ
SLEDUJTE JEZDECTVÍ NA ČT SPORT! PŘEHLED POŘADŮ NAJDETE ZDE
NEPŘEHLÉDNĚTE