EquiTV.cz

reklama 21C
banner
banner
banner
reklama

Darujte koním k Vánocům zdravé klouby

07.12.2018  |  AUTOR

Máte už dárky pro celou rodinu? Nezapomeňte na vánoční dárky také pro vaše čtyřnohé miláčky. Dopřejte jim kvalitní kloubní výživu. Zvláště podzimní a zimní období jsou pro klouby zvířat náročná. Pořiďte jim Geloren! Více se dočtete v PR článku…

reklama 22B
banner
banner
banner
V adventním období začínají nad vánočními dárky přemýšlet i ti největší opozdilci. Ti, kteří dárky řeší včas, tak už mají nejbližší členy zřejmě vyřešené a přichází řada na domácí mazlíčky. Také patříte k rodinám, ve kterých se obdarovávají nejen lidé? Potom pro vás máme tip na dárek – zdravý a chutný.
 
Podzim a zima to je období náročné na klouby. U většiny sportovců končí závodní sezóna právě na podzim.  Klouby jsou po sezóně již unavené a začínají bolet. Také se ochlazuje a je více vlhko, to kloubům neprospívá. Abyste se se svým parťákem dostali přes zimu opět do formy, darujte pod stromeček kloubní výživu. Pojďme se podívat, v kterých případech je dobré o kloubní výživě začít uvažovat:
 
• při akutních pohybových problémech,
• při nadměrné zátěži,
• při nadváze či ve stáří.
 

Složení je základ

 
Při výběru kloubní výživy si pořádně prostudujte složení. Důležité jsou jak aktivní látky, které jsou v kloubní výživě obsaženy, tak i jejich množství. Pokud si chcete přečíst více informací o tom, na co se při výběru zaměřit, přečtěte si článek o výběru kloubní výživy, případně další informace o aktivních látkách se dozvíte na blogu Aktivního zvířete. Hlavně nezapomeňte přepočítat uvedené množství na denní dávku a teprve potom mezi sebou jednotlivé produkty porovnávat.
 

Vsaďte na kvalitu

 
Geloren HA vyrábí česká biotechnologická společnost Contipro a.s. Hlavní složkou je kyselina hyaluronová, která je přirozenou součástí kloubů a v medicíně se používá při jejich léčbě. V kloubu působí jako tlumič nárazů a kloub zároveň promazává. Vědecký tým z Contipra se výzkumu této molekuly věnuje již 25 let, proto ji opravdu rozumí. Důkazem toho je i léčivo Bonharen, které se úspěšně používá při léčbě kloubních problémů již 16 let.
 

Za odměnu, anebo pro zdraví?

 
S Gelorenem si nemusíte vybírat. Želatinové kostičky s kyselinou hyaluronovou chutnají po višních, takže i ta nejmlsnější stvoření si je vezmou bez přemlouvání.
 

Ve světě je mnoho hořkosti, proč přidávat další?

 
Geloren vděčí za svůj rychlý účinek vysokému množství Nutrihylu®. Jde o jedinečný typ kyseliny hyaluronové upravený tak, aby ho mohlo tělo maximálně využít. Díky tomu nemusíme v Gelorenu používat málo účinné a hořké MSM, na které narazíte ve většině kloubních výživ. Revmatologické organizace MSM nezařazují mezi SYSADOA (pomalu působící látky proti osteoartróze). MSM utlumí bolest, ale nenapravuje poškození kloubů. Oproti tomu je kyselina hyaluronová přirozenou součástí kloubu. Zlepšuje vlastnosti kloubní tekutiny a tím nejen odstraňuje příčiny bolesti, ale především pečuje o klouby. 
 

Pomáháme účinně a bez hořkosti

 
Geloren je doplněk krmiva, který podléhá dvěma na sobě nezávislým kontrolám. Existují veterinární přípravky, které doplňky krmiva nepravdivě osočují, že nejsou dostatečně kvalitní. My hořkost podporovat nechceme obzvlášť, když víme, že všechny složky Gelorenu splňují přísné standardy potravinářské kvality. Takové přísady se využívají i ve výrobcích pro lidi. Vsaďte na Geloren a dojeďte do cíle jako první! Přejeme zdravé klouby a bezbolestný pohyb celý příští rok!


reklama 23D
banner
banner
banner
banner



Diskuze

Přidávat příspěvky mohou pouze registrovaní uživatelé.





 

▶️ PROGRAM PŘENOSŮ EQUITV.CZ
DATUM ČAS DISCIPLÍNA MÍSTO LINK
SO⏳06.04. ⏰09:00 spřežení Slatiňany  
NE⏳07.04. ⏰13:30 dostihy Chuchle  
NE⏳07.04. ⏰14:00 skoky Zduchovice  
SO⏳13.04. ⏰00:00 dostihy Most  
SO⏳13.04. ⏰00:00 klusáci Chuchle  
ČT⏳18.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
PÁ⏳19.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
SO⏳20.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
NE⏳21.04. ⏰00:00 spřežení CAI Kladruby  
NE⏳21.04. ⏰00:00 dostihy Chuchle  
NE⏳21.04. ⏰00:00 skoky ČSP Hořovice  
PÁ⏳26.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
SO⏳27.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
NE⏳28.04. ⏰00:00 skoky CSIO Zduchovice  
I vaši akci může EquiTV vysílat ŽIVĚ!
Chtěli byste realizovat on-line přenos z vaší akce na EquiTV.cz? Kontaktujte nás co nejdříve na e-mailu: equitv@equitv.cz

 

Kompletní informační servis ze světa koní
Jezdci.cz EquiTV.cz
ČLÁNKY ZPRÁVY KRÁTCE AUDIO VIDEO
Každá stovka pomůže: Podpořte nás členstvím ve fanclubu Jezdci.cz a EquiTV a mějte od nás informace v předstihu…
Fanclub JEZDCI.CZ Fanclub EQUITV.CZ
NEPŘEHLÉDNĚTE